Fra storby til knapt så stor by

LONDON

london

Nu varer det ikke længe før jeg tager et smut til London.
Jeg har lige regnet ud, at sidst jeg betrådte britisk muld var for 18 år siden.
Og der er løbet meget vand i åen siden da, jeg skal f.eks. heller ikke bo på The Generator, som dengang vi var på studietur med gymnasiet.

Pyha kan stadig mærke et surt opstød i kategorien “tequila”, hver gang jeg møder UV-lys (hvilket ved nærmere eftertanke er stort set lige så ofte, som jeg får lyst til at stoppe med at spise chokolade, go figure). Det dengang knaldhamrende oppe på beatet/vi kan noget med indretning i friske farver/det er dét de unge vil ha’-vandrehjem, havde nemlig valgt, at lyset på hotellets gange, i bar osv. skulle være UV-lys. Ahmen det er da en helt igennem dårlig idé. Når man er en tøs på en 15-16 somre, bærer man sort tøj. Dels fordi man hører Sade og læser Michael Strunge, men også fordi det er pænt. OG – så er det, at man bliver så træt af, at man ikke lige var 45 år og praktisk, da man pakkede til denne hersens studietur, og lige smed en fnugrulle eller 2 i kufferten.
Da lærte man at hade UV-lys. Og her er vi slet ikke nået til farve på tænder hos folk med ringe mundhygiejne eller når førnævnte tequila var gået direkte i senehinden, og havde forvandlet én til et castmember fra Twilight, dét er satme scary i UV-lys!

Nå, men her skal jeg ikke bo. Jeg skal bo et stenkast fra Camden.
Jeg kan afsløre, at jeg den ene aften skal opleve en af mine absolutte sangerinder, Kate Bush, live på Eventim Apollo, Hammersmith.
Det. bliver. stort.

Men derudover har jeg et par dage til at udforske byen!
Så derfor kære læser, hvad skal der ses, spises, shoppes og opleves?

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra storby til knapt så stor by