At komme i mål!

Top 3

Jeg har alle dage været glad for lister (af den praktiske slags), og jeg laver gerne lister over lister, hvis jeg kan slippe afsted med det (det lykkes som regel, jeg er jo over 11, så jeg bestemmer selv, og kunne i princippet også spise lagkage til morgenmad, hvis jeg ville… men det er en anden snak).
Lister skaber overblik i kaos, men for mange og lange lister, kan den ondelyneme også skabe kaos i overblikket. Derfor er jeg fan af korte lister. Man kan jo f.eks. lave 7 korte lister fordelt på ugedage, og så snyde sig selv til at tro, at man ikke har lang vej til målet…
Selvbedrageri i høj klasse, men dét kan noget, at listen ikke fylder 3½ tætskrevet A4-side.

Nu skal det det hele ikke handle om praktiske lister. Jeg er nemlig vild med alle mulige slags lister, og vil derfor heller ikke snyde bloggen for kategorien “Top 3”.

Den kan indeholde hvad som helst, som jeg lige føler en trang til at rangere.
Vi lægger ud med yndlingsnumre (jeg er MUSIKNØRD, jo jo med versaler og det hele).
Numre der spinner på min Spotify i disse dage..

1. Zane Carney  – Talk to me baby

2. Emily King – Distance

3. John Mayer – XO

Hvad lægger I ører til i disse dage??

Møs Blogmama

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At komme i mål!