10 års bryllupsdag

Du ser træt ud skal jeg…

…holde dine bryster?
Et spørgsmål jeg tit tænker på, når jeg sådan for alvor lader træthed optage min opmærksomhed. Spørgsmålet er i øvrigt titlen på en aldeles glimrende bog af en af mine absolut yndlingsforfattere herhjemme, Maise Njor. Hun kan noget med hverdagsbetragtninger og ord, og kombinationen af disse 2 ender ud i noget vældig underholdende læsestof.
Nå men det var trætheden vi kom fra. Den er egentlig ikke sådan vanvittig dominerende i dag, er til stede i en grad “fredag”, som sikkert hos mange lyder velkendt, og mærkes som, “jeg er klar til at holde weekend nu”-træthed.

Sagen er dog den, at jeg faktisk er ret dårlig til at sidde stille. Jeg elsker at have gang i gaden og en masse projekter i gang. Så jeg overgiver mig sjældent (og nødigt) til trætheden. Jeg finder det faktisk temmeligt belastende det dér med at sove. Spild. Af. Tid.
Nu er jeg jo heller ikke ramt af natteamning, natlige toiletbesøg eller en underbo med forkærlighed for technofest til den lyse morgen (sidstnævnte er jeg særlig glad for, da vi havde sådan en fætter boende dengang vi huserede i Hedebygade, jaix en gang palaver), så jeg har ikke sådan et decideret søvnunderskud kørende. Min mand vil muligvis ikke være helt enig heri, nuvel..

Jeg går derfor også på weekend med en masse dejlige planer. Noget med vores skønne unger og min kære mand, noget med nogle damer og deres øjenvipper, og så skal en god ven fejres. Denne fejring indbefatter bl.a., at jeg skal ud og rykke mine grænser og derfor huske en hævleds masse tudekiks.

Det hører I med garanti mere om i weekendens indlæg!
Ønsker jer en darlar fredag, må de blive fyldt af mennesker I gider at være sammen med 🙂

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 års bryllupsdag