Børneværelser

Noget om haver og knofedt

Aaaaarrrrggghhhhh… Hvis du har læst lidt “om mig” her øverst på siden, eller for den sags skyld kender mig ovre i virkeligheden, så ved du også, at jeg har mange jern i ilden, flere bolde i luften, spiller på mange heste osv., når det kommer til hobbyer!

Der er dog én beskæftigelse/hobby jeg sådan rigtigt mangler at skrue blusset op for – havearbejde!
Vi købte i sin tid et dejligt hus med tilhørende 800 kvm vildnis/frugttræer. Jamen det lyder dejligt og romantisk, når man lige læser det hurtigt. Årh så kan vi bare sylte og bage, og have masser af sweet spots, hvor man ligge i hængekøje, drikke kaffe og læse bog.

NEJ.

Haven indbyder ikke i skrivende stund, eller har for den sags skyld gjort det de sidste 8 år, til, at man planter det bredeste stykke på kroppen og slapper af. Den SKRIGER, “så hjælp mig dog, jeg bliver kvalt”. Okay, der er nogle dele af haven, hvor de cool og mega selvstændige planter mv. bor, f.eks. vores pixi-rabarberbed. Det blomstrer uanset vind, vejr og opmærksomhed fra undertegnedes side. Dertil sørger bedet for, at jeg kan bage og efterfølgende mæske mig i skøn tærte (uden  at have et gram dårlig samvittighed til overs for mit taljemål).
Og- så er der vores vilde brombær. Jamen mage til genstridig lady skal f… man lede længe efter. Hun er typen, der maser sig ind i en kreds af andre planter, der lige står og slapper og nyder solen. Hokus pokus brombær i fokus, og med torne så små og tætsiddende, at de ville gøre enhver venus ladyshaver grøn af misundelse. Jeg laver sammenligningen, fordi jeg efter 1 times arbejde i bed med brombær, har tabt 2 mm i omkreds på hvert underben, hud og hår røg, sådan bum, effektivt og multitasking på et level, jeg ikke selv lige havde planlagt.
Vi har derudover en masse “blomsterbede” (læs: mærkelige, og altid lidt for høje, planter fuglene sår!!) og en mosplæne, jeg mener græsplæne. Den skal slås. Det plejer vi at klare nogenlunde jævnligt. Det kommer an på så meget.

Vi er som i et tidligere indlæg nævnt, igang med at bygge en rampe til V, der kører på trickløbehjul. Holy shizzle! Det er et projekt, hvor man undervejs ønskede at Ty (fra extreme Homemakeover såklart) lige havde lugtet lunten, og havde samlet 50 af sine nærmeste homies med værktøj og kommet os til undsætning. Vi venter stadig.

Ingen Ty.
Heller ikke nu (var lige ude og tjekke..).
Når man går rundt i haven og sådan bygger ting, så kigger man sig også lige lidt nærmere omkring på den skønne have, og på alle de muligheder, der ligger i den.
Nøj vi har mange gode idéer, til alt det man kunne gøre.
De fleste af dem kræver bare noget knofedt. Men sjovt nok er knoerne det eneste sted på kroppen, hvor jeg rent faktisk er lidt tynd!

Jeg har taget et billede af et lille udsnit af vores trætte, gule, tørre have. For ligesom at give jer en idé om, hvor slemt det står til, har jeg naturligvis fundet en farverig billede af en lidt mere frodig have.
Og så må jeg hellere lette føromtalte bredeste sted på kroppen, og komme i omdrejninger!

farver-i-haven foto (1)

 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneværelser