Mmmmm mandag

Noget om karma

imagesSom newbie i denne bloggerverden er det klart, at jeg selvfølgelig må ud og blive inspireret af og læse andre blogs. Nøj der er mange skønne skribenter derude, der har masser af spændende indlæg i mange forskellige kategorier.
Jeg har ikke sådan nogle særlige præferencer, når jeg søger efter nye blogs at udforske. Jeg lader tilfældighederne bestemme.
Jeg har en 3-4 blogs jeg følger fast:

www.twinpeaks.wordpress.com
www.fedty.com
www.clamour4glamour.com
www.lortemor.dk
Alle drevet og skrevet af skønne damer, om alt mellem himmel og jord.

MEN – så var det jo, at den gode karma pludselig væltede ud fra en af ovennævnte, nemlige Mette Marie Lei Lange, der har TwinPeaks-bloggen, hun anbefalede nemlig www.farudenfilter.bloggersdelight.dk .
YES! Endelig en herre på bloggen, der skriver lidt sandheder om faderskab og hverdagens udfordringer på den ærlige og seriøst sjove måde.
Når jeg siger udfordringer, så er det ikke i kategorien “åh nej jeg skal poste et brev på fredag, hvor fa’en finder jeg en postkasse?”. Næ du, det er i kategorien “Bor i lejlighed på 38 kvm med baby og kæreste”.
Allerede efter at have læst blot et par indlæg, fandt jeg ud af, at jeg skulle stikke en tudekiks i kæften og tørre øjnene. Jeg har store børn, der sover om natten og alle i vores lille hus har et værelse, som i et, hvor man kan lukke døren. ’nuff said…
Så stik hovedet forbi hans blog og bliv grundigt underholdt 😀

Smid gerne et par tips til gode blog I følger i kommentarfeltet 😀

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mmmmm mandag