Wrap it up!

Om dengang jeg udgav en plade

For det er nemlig 4 år siden. Det var en drøm der gik i opfyldelse. Sådan en “nu har jeg satme sunget i mange hårbørster foran spejlet”-drøm. Det var ikke noget med et hverken nationalt gennembrud, mere lokalt må man sige, men det var et gennembrud for mig, da jeg havde brugt MANGE år på at skrive sange, og ligeså mange år om at ryste generthed og høje krav til mig selv af og endelig bare gøre det.
Jeg er hverken skolet i sang eller spil, sådan på konservatoriemåden, så der var noget at leve op til, da jeg stod i studiet med DRØMMEHOLDET. Kæft hvor var jeg lige privilegeret for en 5’er. Jeg er jo gift med universets bedste mand, som tilmed spiller bas, så kæbetøjet hos mig hænger om anklerne. Jeg er fan. Så selvfølgelig skulle han spille på pladen, og tilmed sneg han sig ind som producer og korsanger, jo jo kom ikke her!
Derudover stillede gode venner, som tilmed er latterligt talentfulde, op og besatte de resterende pladser. Vi optog på gammeldaws maner, alle mand i studiet, en bævrende sangerinde i boksen – syng for hulan syng kvindemenneske. Så det gjorde jeg, når jeg ikke glemte at synge, fordi jeg faldt i staver over, hvor smukt mandfolkene spillede. Bag pulten sad Louise Nipper, verdens sejeste studieboss. Hun har Soundscape Studiet på Frederiksberg, som ligger i kvarteret, hvor jeg voksede op. Det hyggeligste studie, som på mange måder føltes som hjemme. Da vi havde indspillet et såkaldt grundbånd, gik jeg i gang med at indspille de endelige vokaler. Det foregik både i vores hjemmestudie, hos Soundscape og en af guitaristerne fra pladen, Morten Woods’s studie. Det var en fed proces, lidt lang, jeg var højgravid, så ting tog tid. Så blev pladen mixet og mastereret, og jeg fik Martin Sommer til at lave et smukt cover med fotos taget af Nicolai Perjesi.

Jeg blev hverken opdaget af Simon Cowell eller Cutfather, så jeg startede mit eget pladeselskab, Appehlville Records, så jeg er i virkeligheden også pladeselskabsdirektør… i 2010 udgav jeg så endeligt, 6 år undervejs fra første sang til pladen var skrevet, “Tremolo Heart”. Den kan bl.a. købes, smuglyttes til lige her

 

Møs Blogmama

4 kommentarer

  • Pia

    Og jeg elsker – og hører – den stadig, selvom den er hele 4 år gammel! Og tænker stadig tilbage på den dag, vi hørte dig i radioen første gang – sammen!! Der gik verden lige i stå i små 4 minutter! Så skønt at opleve!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MrsN

    Stœrkt gået. Er vild med “Are we scared” 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wrap it up!