LONDON

Vipper / extensions

10269004_229996327196337_1084041619_a
For et års tid siden fik jeg for første gang lavet vippe-extensions. Jeg. var. solgt.
Et er, at jeg ikke skulle stå og mokke med vippebukker og mascara, der enten var for ny eller tør, noget andet er, at resultatet var fuldstændig fantastisk.
Smukke, lange, perfekt buede øjenvipper. Sorte som kul og lange som bar’ fa’en.
Første gang jeg fik dem lavet, gik vippe-damen all in på længde og tykkelse.
Det justerede jeg så lidt, da jeg skulle have dem fyldt op hos en anden vippedame. Det bliver jo tirsdag i ny og næ..

Hvis du på dette tidspunkt i indlægget tænker, hvad snakker damen om? Er her lige et kort oprids af dette:

Vippe-extensions fås i mange farver, længder, tykkelser og kvaliteter.
Der anvendes forskellige metoder, nogle bruger single lashes (1 ext. pr. naturvippe), andre buketter (3-4 ext. pr naturvippe) og så er der volumenteknik (pixibuketter, der ikke tynger naturvippen for meget, men giver stor volumeneffekt).
De fås i faux mink, et nylonmateriale og real mink fur, som navnet betegner, ægte minkhår børstet fra levende mink.
Jeg vil til en hver tid anbefale single-lash metoden og FRARÅDE buket-metoden, da dine egne vipper tager for meget skade af denne.

Jeg tog i december uddannelsen som lash stylist hos Lash Bar Copenhagen, og har siden da forskønnet mangt et kvindfolk med lange, bambivipper. Jeg ELSKER at se forandringen, og det bedste af det hele er, at det ikke ligner en eller anden vippe-markise, men at du rent faktisk selv, har smukke, lange vipper.
De kræver selvfølgelig også pleje, og man kan med fordel bruge en lash-conditioner og vippe-serum imens man har extensions på, for at styrke sine egne vipper.
Når man først har fået en fuld påsætning (tager ca. 2 timer), kan man få opfyldning fra alt mellem 30 minutter til 2 timer. Det varierer meget fra person til person, hvor længe vipperne holder. De følger din egen vippecyklus på omkring 90 dage, og ryger af sammen med din naturvippe, når denne afstødes i forbindelse med cyklussen.
Er du typen der bruger meget make-up og derfor afrenser dette hver dag (med oliefri fjerner that is…) eller træner/sveder meget (udskiller huden meget olie i forbindelse med dette) kan holdbarheden nedsættes. Limen er ikke vild med olie, da denne virker opløselig.
Jeg anbefaler en opfyldning hver 3.-4. uge á ca. 1 time, for at holde et smukt og tæt look.

Der findes efterhånden mange klinikker, der tilbyder denne behandling. Jeg anbefaler, at du altid sikrer dig, at vedkommende der udfører behandlingen er certificeret lash stylist.

10251320_1390730281206836_2011424406_a                                                            928546_668951526485760_675473171_a

Møs Blogmama

1 kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON