TILLYKKE TIL MIG

Dagens 3 tracks

Top3-2011
Jeg har aldrig været vil med Pink. Altså sangerinden. Farven pink er jeg ret begejstret for!!
Men – hun har slået musikpjalterne sammen med Dallas Green og skabt duoen You+Me, og sammen har de lavet en folkagtig plade. Første single “You and me” er netop sluppet ud og HAPS!
Deres stemmer klæder i dén grad hinanden, og jeg glæder mig rent faktisk til at høre resten af pladen, når den udkommer 14. oktober. Der er sådan lidt Dickowske vibes over tracket, lyt med lige her

Sam Smith kan man på en eller anden måde ikke komme udenom. Hans første sanglærer, der inspirerede ham til at synge, har lavet et cover af hans track “Stay with me”. Hun har en ret skøn klang og meget behagelig stemme. Det bliver aldrig “farligt” eller “edgy”, men det er fløde i øregangen, så snup den gerne i forlængelse af You+Me.

Og til sidst en af mine absolutte favoritsange, den er SÅ fin og velsunget. James Taylor og J.D. Souther “Her town too”. Kvali på videoen giver dig nok ikke sidestik af optur, men så kan du jo altid købe sangen på iTunes eller noget 😉

God fredag derude!

Møs Blogmama

1 kommentar

  • JuraEkspert

    Sejt. Jeg får aldrig rigtig tid til at lytte til nyt musik. Tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE TIL MIG