Ferie kom an!

Fyn er fin – punktum (og noget om kødtømmermænd..)

20141012-210944-76184751.jpg
Man skal den ondelyneme være et skarn, hvis man som sjællænder ikke kan overgive sig, og blankt indrømme, Fyn er fin. Ligeså er min dejlige familie, der er bosat på øen midt i vor kongerige.
Har tilbragt mestendels af weekenden i godt selskab, hvor vi fejrede kusinens 11 somre, blev bespist med brunch, kager og FLÆSKESTEG MED SOVS! Jow freakin’ tak. Der er det lige, at min reptilhjerne overtager magten fuldstændig, og giver sig i kast med indtag af op til flere portioner!
Jeg kan ikke gøre andet end at lade kroppen do it’s thaaaang og nyde det, imens det står på.
Derefter kommer de. Du kender dem godt. Panodil can’t do shit, når de indtræffer. Du må bare vente. og vente, til de går over. Jeg taler naturligvis om KØDTØMMERMÆNDENE. De er ikke til at spøge med, og jeg undrer mig stadig over, ligesom med alle andre slags tømmermænd, hvorfor jeg endnu en gang har bragt mig selv i denne uheldige situation. For det er da en skam, at et godt og velsmagende måltid skal ende ud i regulær mavepine. Så tag dig dog sammen kvindemenneske (siger jeg til mig selv, inden i hovedet naturligvis, ellers bliver det mærkeligt).
Nå, men jeg kan berette, at jeg her til morgen var mig selv igen, og derudover havde glemt alt om mavepine, da min søde farmor havde disket op med hendes berygtede morgenbord.
På’en igen…
Atter hjemme på Vestsjælland, 50% af børnene er puttet og sover sødt, de resterende 50% “stener” Netflix (er godt klar over, at udtrykket “stener” er so last season, men ingen har opdateret mig ifht. alternativt slang…).
Svensken spiller bas og øver koreografi. Det er sjovt, når han spiller bas til noget han hører i hovedtelefoner. Lidt ligesom “walkman-leg”, hvor man skulle synge med på en sang, der enten skulle gættes af folk udenfor hovedtelefonerne eller pointgives for, hvor lex det lød.
Jeg er efterhånden blevet en knag til at gætte sangen på basgangen, men det er altså en kende trivielt i længden at lægge ører til blot tonerne af bas, så når der i disse dage kobles koreografi fra forestillingen han skal spille på, så bliver det lidt sjovere 😀

Nu vil jeg finde på noget at lave, der ikke er praktisk anliggende og helst ikke kræver fravigelse af min nuværende og meget behagelige hvilepuls.
Det ender nok med en omgang på HBO!

God søndag aften derude!

 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie kom an!