Når mor skal ud (og have noget pænt tøj på!!)

Hvornår er man for gammel til…

F.eks. at have rottehaler? At gå med læderbukser? At lave bodytequila (hahaha ja du griner, men helt seriøst)? At få spraytanning? At gå med bikini? AT være FOR optimistisk?

Et par af ovenstående eksempler gør jeg mig ikke ud i. Jeg lader det være op til dig, kære læser, at gætte hvilke!
Men det slog mig bare lige, du ved tanken om, at nogen, ja jeg ved ikke helt, hvem de dér nogen egentlig er, men nogen synes, at man er for gammel til dit og dat og dut ved en vis alder.
Det er ikke de samme, der har bestemt, at man kan være FOR ung til nogle ting. Der er trods alt mere mening i nogle af “deres” betragtninger/holdninger. Eksempelvis det med at drikke, køre bil, have stemmeret osv.

Det er som om, at “dem” (de gamle?), der har bestemt, at man er for gammel til at gå med bikini er lidt misundelige på dem, der rent faktisk iklæder sig den 2-delte satan og pisker på stranden og nyder livet.
Måske ønskede “de” (gamle?) sig i virkeligheden at få sig en spraytan, tage bikini på, lave rottehaler og udføre en bodytequila med første og bedste, unge og sprøde bartender de stødte på. Ej okay, det med bartenderen ville måske være FOR optimistisk…

Jeg ved ikke, hvordan i alverden jeg kom til at tænke på dette?
Jeg er faktisk af den overbevisning, at alle må gøre som de lyster. Bare det ikke går ud over andre.. sådan fysisk eller mentalt!

Når alt dette så er sagt, så ønsker jeg mig brændende et par HELT perfekte læderbukser! Det har jeg sådan set gjort lige siden 1.G. Altså i nu 20 år…
Det kunne f.eks. være disse
YAS bukser
Fra Y.A.S. 1.199.95
Eller
leon læder

Fra Envii 2.200,-

Nå, jagten er gået ind, tip mig gerne, hvis I støder på et uimodståeligt læderbuksetilbud!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mor skal ud (og have noget pænt tøj på!!)