Symaskine og "lob"

Jagten…

på den perfekte vinterjakke!
Jamen hvis I troede, at mine 1st World problemer var afgrænsede til de 2 jeg omtalte i gårsdagens indlæg, så kan I GODT tro om igen!
At finde en jakke, der både er varm, praktisk OG pæn er faktisk noget, der minder om en umulig opgave!
Sidste vinter troede jeg, at jeg havde fundet THE one! Jeg købte mig en smuk jakke fra Stine Goya, sort og guld, mildest talt fyldig dunjakke. Jeg var glad, og jeg blev stoppet af fremmede mennesker på gaden, der lige måtte tilkendegive, hvor glade i låget de blev, når de så min jakke. Jamen der var sgu da ikke et øje tørt, pæn jakke OG humørspreder i ét.
Godt gået Goya.
Men ak, lykken var kortvarig. Jeg ved ikke, om det var den danske vinter der svigtede på minusgrader-fronten eller om jakken simpelthen bare var FOR varm! Tænk sig, jeg måtte skille mig af med den…Snøft siger jeg jer.
Men ude et sted på Østerbro ventede der en glad (og forhåbentlig kuldskær) ung dame, der overtog humørsprederen.
goya
Humørsprederen “Verne”

Nu nærmer den dersens vinter sig så, med mellemhastige skridt (det siger jeg fordi, jeg stadig spotter folk i shorts! i gadebilledet (og nej, det er ikke spejdere på jagt efter det dér “jeg kan gå i shorts hele året”-mærke).
Jeg har fået mig totalyndlings-vinterstøvler og dertil hører selvfølgelig en fiks jakke!
Men hvilken? Og hvor fås den? Og hvad koster sår’n en svend? OG hvor skal jeg lede?

Det er altså NU, at jeg regner med, at I kommer til tasterne og hjælper lidt! Show me what you’ve got!
KRAV: Sort (helst, tror jeg..), Halvlang (i hvert fald dækkende over mås), og pæn – ikke for sporty..
Findes den?

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Symaskine og "lob"