Hvornår er man for gammel til...

Jeg gjorde det sgu!

Altså det er ikke en verdensrevolutionerende bedrift jeg har begået, men en lille bitte, pixismule angstprovokerende var det.
Jeg er nemlig blevet klippet. Ja jeg ved sgu ikke om det er en “lob”, som jeg omtalte i dette indlæg. Det er i hvert fald 15-17 cm kortere end da jeg kylede garnet i en knold i morges, for ligesom at få styr på den voksende høstak.
Nå, det med at gå fra noget der minder om langt hår til en page, har jeg gjort 3 gange før. Det gør sgu lige nas hver gang. På den anden side ser jeg faktisk lidt mere frisk ud nu, hvis jeg selv skal sige det! (og det skal jeg, for jeg er alene i stuen).
Det var også første gang i noget der minder om 14-15 år, at jeg blev klippet af en ny frisør!
Nøj hvor er det bare en tillidssag at lade et fremmed menneske, udstyret med en saks, gå amok i ens hår.
Hun gjorde det nu godt og jeg er glad og har oven i købet tabt mig (jamen alt tæller da ikk? og hun klippede faktisk ret meget af…).

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er man for gammel til...