Sååååårndæj og noget om Tim Christensen

Nu mor til teenager!

Mine damer og herrer, tillykke til vores ældste barn. V bliver i dag 13 år! TRETTEN ÅR!!!
Altså er det også 13 år siden, at en jordemoder overbeviste mig om, at de råb og skrig der imødekom svensken og jeg på Frederiksberg Hospitals fødegang, blot var ritualer ved fødsler hos folk med anden kulturel overbevisning end jeg.
Hold da kæft mand, hvor nem var jeg lige at snyde!
Omtrent 5 timer senere skal jeg da ellers lige love for, at jeg havde konverteret til præcis samme overbevisning som mine medsøstre længere nede af gangen!
Mage til skrigeskinke skal man lede længe efter! Jordemoderen var af den gamle skole, og tog sig den frihed at bede mig om at lukke munden og bruge energien på at føde mit barn i stedet for at gå all drama! Hun havde verdens bedste timing. Jeg havde haft veer i 36 timer og var ikke mere værd end bunden af en havregrynspakke. Så selvom jeg havde lyst til at lange hende en lige højre, så prøvede jeg at klappe kaje og føde vores lille (4 kg!!!) smukke dreng.
Han skal fejres i dag, og jeg skal gøre mig umage, så jeg netop i dag ikke er FOR pinlig 😉

20141027-085523-32123630.jpg

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sååååårndæj og noget om Tim Christensen