Optur

Rørvig, pinlige forældre (?) og vippe ekstensions

Jaix, der gik vidst lige miniferie i bloggeriet, det beklager redaktionen (høhø)!
Jeg har til gengæld haft nogle vældigt dejlige dage med kollegaer, familie og vippekunder!
Temadagene med mine kollegaer var fantastiske – vi tog en tuuuuuur til Rørvig..
PA029964
Pææææænt!!!!
Jeg har de mest optursagtige kollegaer, og vi fik arbejdet, grinet, spist og drukket (mest kaffe ikk…) os igennem de 2 dage, og kørte hjem med hjernerne fulde af idéer og gode planer.
Weekenden med min lille familie stod på brunch og shopping i downtown Holbæk.. Vi endte selvfølgelig hos vores lokale instrumentpusher, musikbutikken “Gaya”, hvor S nåede at teste samtlige slagtøjsinstrumenter + 1 stk el-piano, imens svensken prøvede basser! Jeg fik klimtet på en ret så herre (og al for dyr) western, Martin-guitar.. Men uanset hvordan jeg vendte og drejede det, kunne jeg hverken finde eller retfærdige gøre et guitarkøb til 18.000.. Man bliver ikke lykkelig af at have penge, men man kan den ondelyneme købe sig nogle fede guitarer!!
V smuttede hjem fra vores bytur, da han kunne lugten lunten om endnu et en times besøg i musikjointen.. Gad vide om vi, altså svensken og jeg, er pinlige forældre, når vi sætter os midt i butikken og krænger vores sjæl ud på lånte instrumenter???
Nej vel… pyha, er glad for du er enig.. Men, tanken strejfede mig lige..
I dag har jeg haft fornøjelsen af at bambificere 3 skønne kvindfolks vipper! Uf de blev fine, og når vi snakker om at have flere penge, så gad jeg også godt have flere timer i døgnet.
Så kunne jeg også nappe mig et job som vippe-tekniker på en eller anden skøn klinik, og dagen lang gøre daaaamerne glade 🙂
I kan jo i øvrigt se lidt mere om min lille vippe-biks lige her

Godnat fra en træt madang!

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optur