Jeg gjorde det sgu!

SÅ skal der weekendes!

Jamen er det ikke? Jo det er sgu så! Det er F.R.E.D.A.G. og mig og mine “nye” (mindst slidte) lokker skal hoppe i noget stramt og gøre byen usikker. Ej det sidste må jeg lige trække tilbage, for det er alligevel en stor opgave for lille mig, når nu det trods alt er Halloween, og der med garanti er en masse tosser, der har klædt sig drabeligt ud mhp. at skræmme livet af alle!
Så jeg lader de andre om at gøre nogen eller noget usikre, og i stedet bruger jeg krudt på at finde noget kluns at tage på. For ellers kan jeg godt love jer for, at det er MIG, der pludselig bliver usikker, når jeg spankulerer ind på hotellet med røven bar + det løse!!!!

Babysitterne er på plads, køleren er fyldt op, og jeg håber, at I går en ligeså dejlig weekend i møde, som jeg har planer om.
Hvis I trænger til at træne ansigtsmuskulaturen, kan jeg i øvrigt anbefale at koge lidt over de billeder nedenstående link sender jer til.
I får lige et stikord: “meningsløst!” Good fun (hav in mente at min humor hælder til den platte side…..)

http://www.buzzfeed.com/hannahjewell/the-most-pointless-things-of-all-time

 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gjorde det sgu!