Vinterjakke - episode 2

Sååååårndæj og noget om Tim Christensen

20141026-220455-79495948.jpg
Dutte lutte lut, så gik den weekend!
Jeg er altid lidt forundret søndag aften over, at tiden flyver afsted, når man har fri!

I går tog vi til hovestaden og fejrede store og små! Det var som forudset ren fest, og jeg har brugt det meste af formiddagen på at undskylde overfor kroppis, da jeg indtog kagekalorier svarende til en månedsration. Men det var nødvendigt, min søster er nemlig en mean kagebager!
Svensken snuppede lige dobbeltforestilling på teatret, så ungerne og jeg drog mod vest efter endt fødselsdagsfest (GOSH jeg elsker når det rimer uden man lige havde set det komme…).
Vi havde lige passeret bygrænsen, da begge børn annoncerede, at de ikke havde planer om at spendere natten på egen matrikel.
Så da de var afleveret hos henholdsvis kammerat og farmor, skyndte jeg mig hjem, på med NY vinterjakke og så ud på dejlig tur med kæmpehunden.
Hjemvendt (og storsvedende, for SÅ koldt var det heller ikke udenfor!!), sad jeg så der i stuen. Der var MEGET stille. Og så på en lørdag.
Det havde jeg ganske enkelt for meget krudt i røven til, så efter lidt trækken i tråde, havde jeg mig en billet til en ellers ganske udsolgt Tim Christensen koncert på byens dejlige spillested.
Jeg skal da love for, at det var good times. For 20 år siden oplevede jeg ham i front med Dizzy Mizz Lizzy for første gang i det hedengangne Easy Sound Studie på Østerbro.
Fantastisk koncert der blev optaget til DR’s koncertprogrammer “Dansk Kabel og Tråd”.
Jeg har lyttet lige siden, og jeg er sgu efter gårsdagens koncert mere i knæ end nogensinde før over, hvor habil og saaaaiiindsygt god sangskriver han er.
Det var en solokoncert bl.a. med skønne akustiske versioner af nogle ellers hardcore trådnumre krydret med lune historier fortalt med en ordentlig røvfuld selvironi, så var der sgu ikke et øje tørt før aftenen var omme.

Jeg skulle have lavet vipper på skønne damer i dag, men sygdom indsneg sig til morgen på matrikel hos S, så jeg blev hjemme og legede sygeplejerske.
Sen eftermiddag fik vi fint besøg af gode venner, der tilmed tilberedte aftensmad til hele flokken. De bragte også en lille ny til min beskedne pladesamling, da de forærede mig Haim på vinyl i fødselsdagsgave -JOW TAK!
Den skal nydes inden for meget kort tid, højt og længe!

Og nu sidder jeg her, har dækket et fødselsdagsbord, da der i morgen bor en 13-årig dreng herhjemme. Som JEG er mor til. Det flipper jeg lige lidt over, drømmer måske også lidt om det i nat, og fejrer det HELT sikkert i morgen.
Godnat derude 😉

P.s. I går (2 måneder FØR jul) flettede jeg årets første julestjerne. Kan du slå den?

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterjakke - episode 2