Er det bare mig?

Symaskine og “lob”

Der sker en ting, når jeg af ex. snue/feber-årsag er hjemme i mere end én dag!
Jeg får idéer!
Nogle er gode, andre knapt så gode. Men jeg har nu grovsorteret lidt i dem, og valgt at fokusere på de 2, der har udmærket sig med deres “yes”-faktor.

1)
Jeg skal have mig en symaskine, der er fed, tunet, lydløs (næsten), og kan al muligt!
Jeg er nemlig en ok hobbysyerske, og jeg savner at sy!
Så jagten er gået ind, og hvis du seriøst sidder derude og har en rigtig god “husholdnings”-symaskine eller en semi-proff én af slagsen, OG du vil sælge = Så smid en mail eller kommentar efter mig!

2)
Jeg skal have mig en ny frisure! Fik et godt fif af min frisør igennem 14 år (!!!! hun er den svedigste frisør), hun foreslog, at jeg fik klippet en “LOB”. Jo det er et udtryk, og helt korrekt, det er liiiidt irriterende. Mest fordi jeg ikke kendte det, og var nødt til at Google, hva’ dævlan det betød, for at komme til den simple konstatering, at det er en dovenfrans, der har væltet 2 i forvejen latterligt korte ord sammen til “LOB”.
Det står nemlig for “Long Bob” ) (ikke Line of Business som WiKi ville have mig overbevist om).
Jeg har set de første 5000 fortolkninger på denne, må vi kalde den en page (?), og jeg er helt forvirret…
Kaster lige nogle billeder her, så I kan følge med i min søgen…lob 2
lob1

Aaarrrghhhh… eller måske skulle man snyde lidt, og smide nogle længde i lokkerne??
Jamen det er jo KÆMPE “problemer” jeg går og sysler med her! Og i virkeligheden har jeg glemt at indregne, at min hjerne er fyldt med lige dele snot som reel fungerende hjerne, så chancen for, at rationel tankegang eksisterer pt. er lille…

Følg med i næste afsnit af denne sindsoprivende føljeton.
Short hair, don’t care…eller long hair everywhere… Nej jeg kan sgu ikke huske den, I rimer bare selv videre ikk’!

 

 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det bare mig?