Spred de gode vibes

Lidt om dit/dat, reggae/jazz

Holy moly. Og her kunne mit indlæg om weekendens eskapader så lyde, enkelt og præcist. For at gøre en kort historie lang kyler vi dog lidt mere kød i gryden og lader det simre. Jeg har nemlig haft en simre-weekend! Intet, og jeg gentager intet, af det jeg har foretaget mig, har foregået i højt tempo. Svensken drog fredag på tour i det jyske, og jeg havde inviteret min kære svigermor på mad (som hun selv lavede!!) og filmhygge samt som hjælpende hånd, så jeg kunne bevæge mig ud i nattens mulm og mørke med kæmpehunden, imens hun vogtede over los kiddos. Vi snuppede “De urørlige” på Netflix! Det er sgu en rar film. Stille og rolig, sjov og kærlig, vigtig og varm. Lørdagen smuttede alle børn ud af huset til legeaftale og skatehaller. Jeg brugte lige 5 ½ minut på at panikke over, hvad fa’en jeg skulle bruge min nyvundne alenetid på, og fik under momental hjernenedsmeltning idéen om at gøre rent i hele hytten!
Da dette endelig var overstået, kunne jeg hjemhente det mindste barn, der kort efter annoncerede, at hun havde tænkt sig at spendere natten på farmors matrikel, og da det største barn ligeså annoncerede overnatningsplaner med en kammerat, så jeg ingen anden udvej end at ændre dagsordenen for dagens besøg af veninde.
I stedet for mad/vipper/snak, greb vi muligheden og de 2 koncertbilletter jeg havde vundet, og lavede en fræk kombi mad/vipper/Shaka loveless koncert.
Det var en fest! Mage til frisk fyr skal man sgu lede længe efter. Saiiindsygt fedt band med en trommis, der i dén grad passede sin biks!
Pyha det var hårdt fo de 2 husmødre, så vi valgte at sove det dér længe – en ny og ganske tiltagende oplevelse!foto 1 (2)
Festfyr!

Søndag – dagen hvor svensken meldte til ankomst efter tour.
Vi brugte alle mestendels af formiddag og tidlig eftermiddag i stuen med hulebygning, kaffe, snik snak og børnemusik  på stereoen i form af Ole Kibsgaards “Drengen der dagdrømte”. Kan stærkt anbefale den plade. Fede sange med tekster der er krydret med humor for både store og små, de spiller svinefedt og han synger lækkert!
Da svensken snuppede sæsonafslutningen på Formel 1 og S smuttede hen til en veninde, tog jeg en spontantur på Elværket til eftermiddagskoncert med Cæcilie Norby og Katrine Gislinge.
JOW TAK! Har alle dage været svært begejstret for Norby, både i hendes poprockunivers i One Two men så sandelig også som jazzsangerinde. Jeg er stoppet med at tælle koncerter jeg har været til, hun skuffer aldrig. I går var heller ingen undtagelse. Katrine Gislinge, pianist, spillede hurtigt/hæjt og blødt/bevægende og Norbys kontakt med publikum var magisk. Oven i hatten serverede Elværket sgu kaffe og ævleskiver, jamen oveni jazz! Så var der faktisk ikke et øje tørt.
Jeg vil vove den påstand, at som jeg sad der 16 timer efter jeg havde forladt Elværket efter endt koncert lørdag aften, så var jeg den eneste i publikum, der havde deltaget i begge koncerter. Det afspejler egentlig min musiksmag meget godt. Den er bred, som min mås – and I like it! Altså musiksmagen… måske også måsen, har hørt det skulle være så moderne med store numser ( vi sender en tak til Kim Kardashian eller noget..).

Norby&Gislinge
Æbleskiver, 3 stk. lige ned i løgnhalsen på den direkte vej til lårbasserne!

Nu er mandag skudt i gang med sygdom på matriklen – jeg vil så gerne lige have at vide, hvor man afmelder den slags unoder?

I dag var nemlig ikke bare starten på en ny uge, men også en ny start for S.
Mere om det på bloggen i morgen 😀

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spred de gode vibes