Vinderen er fundet

Nuddelhår og Juniqe

Røg sgu durk i SATC-fælden i går aftes. Åd lige 5 afsnit. Indrømmet nogle af dem kørte i baggrunden, imens jeg var lidt praktisk. Men ååååh hvilket dejligt gensyn! Havde glemt alle de fantastiske outfits den gode frk. Bradshaw havde på, som virkede superfine og anvendelige, når hun spankulerede N.Y.’s gader tynde. Men men men, lige så snart jeg prøvede at gennemgå mit eget klædeskab for at finde finurlige og farverige underkjoler til at tage UDENPÅ nogle finurlige og farverige toppe tilsat et par fantastiske trompetbukser og nogle tårnhøje hæle fandt jeg ingenting. Men – jeg fandt noget tyl og noget palliet, for er der noget mit klædeskab kan, så er det at levere varen indenfor disse 2 kategorier. OG NEj – det er faktisk ikke særligt anvendeligt, og JA, man føler sig temmelig hurtigt overdressed til fællesspisning i 3.B! Jeg synes det er lidt ærgerligt..
Til gengæld har jeg fundet ud af, at jeg med min nye frisure rocker en hår(d) nuddelfritz, sådan lidt på Grease-sandy måden (uden fast mås forstås), ikke dårligt! Bliver den indkapslet i et seriøst skjold af Elnett, er jeg sikker på, at det er en frisure, der vil holde holde max, når jeg snart skal give den dansegas til julefrokost! Nuddelhår / -hår #nuddelhår #puddelhår #krøllerellerej
Apropos ingenting af ovennævnte, okay det skulle lige være jul, så er jeg netop faldet over denne side www.juniqe.com . Jeg kan helt enkelt konstatere, at jeg ønsker mig samtlige varetitler de har! Jeg ved ikke, hvordan jeg har kunnet komme igennem livet uden et gæstehåndklæde med “Rappers delight”-teksten. Et så absolut stort juleønske!

håndklæde
Fås lige her

juniqe poster verden
Eller hvad med dette fine verdenskort, som fås lige her

Lur selv på www.juniqe.com, men sæt lidt ekstra tid af, der er MANGE fine sager at kigge på!
Dette indlæg indeholder affiliate links

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet