Jul #1

Spred de gode vibes

teflon
Hold kæ…..lderdøren lukket, hvor kan selv en jubelidiot som yours truly få lyst til at råbe nogen midt over, når de bliver ved, og ved og ved og ved, med at fordele deres grundharme i et tyndt lag over alle omkring dem.
Det er faktisk mere end almindeligt irriterende, når man ikke kan nå ind til folk, tale med dem, og måske hjælpe dem ud af deres vrede!
Jeg taler ikke om nogen, der står mig nært. De står faktisk så langt fra mig som overhovedet muligt. Både relationsmæssigt og menneskeligt.

Jeg tror på den dér med,at som man råber i skoven, får man svar. Derfor prøver jeg at have ja-hatten på, smile til verden, hjælpe, være fleksibel osv. Men det er simpelthen nogle, der er beklædt med teflon, og derfor slet slet ikke mærker de gode vibes jeg prøver at sprede.
Det er både spild af gode vibes og pisse synd for de folk, der trives i deres lille bobbel.
Tænk lige en gang, hvor fedest det ville være, hvis en konflikt kunne anses som en mulighed for videndeling og en mulighed for at lære et andet menneske bedre at kende og forstå (ikke nødvendigvis være enig) hvorfor de reagerer som de gør.
Jeg beholder ja-hatten på, og bruger min energi på mennesker jeg kan nå 😀

Når alt dette er sagt, så må vi ikke glemme hyggen. Det er fredag!
Jeg skal boltre mig i fredagsslik, familiehygge, lave lidt vipper, hygge med veninde og gribe dagen and all that jazz.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul #1