Vippe extensions - tilbud!

Julefrokosten, og om at overleve dagen derpå!

 

post-22965-Trust-me-you-can-dance-Vodka-qOhL
Stilhed på bloggen skyldes simpelthen, at jeg ikke er i form. På flere måder. Men særligt én af måderne, har skylden/tager æren for mit blogfravær. Jeg var nemlig til julefrokost i fredags med mine awesome kollegaer. Det betød også, at jeg slog til søren, og indtog andet end blot halvflad cola. Og hér, mine damer og herrer, afslører jeg nu, min ringe form udi indtag af alkohol. Det er jo ikke det værste område, man kan være i dårlig form i. Men jeg kan godt sige jer, at det eneste jeg ønskede mig til jul, lørdag morgen, var evnen til at forbrænde alkohol i lysets hastighed.
Jeg synes ellers, at jeg havde forberedt mig godt, ved at læse (ok 20 minutter inden jeg skulle ud af døren, så lidt for sent..) denne ellers udmærkede artikel med do’s & dont’s til firmajulefrokosten. I bilen på vej til julefrokosten gennemgik jeg sammen med min kollega de råd artiklen delte ud af. Efter 3. punkt kunne vi konstatere, at vi var HELT ved siden af, og jeg tror, at det var dér min hjerne tænkte, WTH, nu fyrer vi den af og viser dem, hvordan man holder en fest!
Igen, lørdag morgen ønskede jeg dog, at jeg i det mindste havde holdt mig til rådet om at holde sig fra velkomstdrinken og i øvrigt kun drikke “en farve”.
Jeg havde da lige nøjagtigt 2 1/2 minut efter entréen en velkomstdrink i hånden (og en øl i den anden… men de VAR samme farve!!).

Jeg havde dagen igennem betrådt min arbejdsplads’ gange med håret i en lidet flatterende frisure, når den sad ovenpå mit blege fjæs. Formålet med at ligne en idiot dagen igennem var, at lave lidt krøller i garnet. Og det kom der. Som i MANGE krøller. Som i Christopher, Marie Key OG Helmig – go home-krøller!
Skærmbillede 2014-12-08 kl. 09.07.25 Skærmbillede 2014-12-08 kl. 09.08.12
De var vilde, men til gengæld var det som om, at alle mine dansemoves lige fik tilføjet en masse underinddelinger, og pludselig var jeg en freakin’ funky town på det dansegulv (?).
Jeg har de skønneste og mest festlige kollegaer. Der var mange festlige indslag, og jeg nød, at vi midt i hovedretten havde indviet dansegulvet!
Klokken kvart over alt for sent, valgte vi at tage videre i byen – dumt!
Her skal jeg jo sande, at det hemmelige gear jeg tror jeg har, ikke eksisterer, og slet slet ikke, når min festform er så sølle!
Men der var bar, sjusser og liveband, så mor her dansede lige egen krop midt over i halvanden time, og måtte så lave forsvindingsnummer ud i en taxa.
Husker dog, at jeg på vej ud lige måtte takke bandet for underholdning, og kaste en nørdet kommentar afsted til bassisten om hans gear, så jeg efterlod ham måbende. Han havde sgu nok ikke lige set den komme fra fuld madang, at hun vidste et og andet om hans 4-strengede vidunder, og i øvrigt hvilke forstærkere han skulle tage at parre den med!
Godnat fru Appehl, inden du bliver for klog!

Lørdagen brugte jeg på at blive selvkørende igen, også i ordets bogstaveligste forstand.
Jeg skulle nemlig ind og besøge mine forældre i deres nye, meget dejlige, hus.
Her hyggede ungerne og jeg med niecer, mine forældre og bedsteforældre.
Efter en voksen portion af min søs’ lasagne, gik jeg i brædderne og sov som en sten lige indtil kl.6.30, hvor min mindste niece råbte kommandoer, der trods hun ikke taler, var helt tydelige og enkelt betød “Tag mig op”!
Nød dagen sammen med S og niecerne. V tog i skaterhal, og sen eftermiddag var vi alle atter tilbage i det lille hus på landet, hvor Svensken også var returneret til efter en weekend på job i det jydske.

Nu er mandag ringet ind. Jeg kan nyde at have fri helt til kl.15, hvor en aftenvagt kalder.
Indtil da vil jeg drikke kaffe, jule lidt og så skal jeg ned og ønske en sød vippe-kollega (hun er også kosmetolog oven i hatten) tillykke med hendes nye, flotte klinik – Beauty By M.
Psst hun har gode åbningsrabatter: -20% på alle behandlinger, produkter og gavekort!

NYD MANDAGEN – den er ligeså lang og fuld af muligheder som fredagen 😉

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vippe extensions - tilbud!