Julen - hjerternes fest

Nedtællingen er begyndt!

Disse dage står i nedtællingernes tegn (vi husker selvfølgelig også at leve i nuet, carpe diem and all that jazz). Men for syv søren! Det er nu, at julekalenderen begynder at blive spændende, de sidste julegaver tikker ind med pakkeposten, og hvis man ikke som jeg har skrabet alle felter på juleskraben (ja jeg er barnlig, jeg ved det, men havde sgu 9 juletræer, så jeg kunne ikke dy mig!!! – de får mig hvert år med de 9 juletræer 🙁 ) så går vi ind i sidste “spændende” heat, hvor man ser, om der bliver en ekstra julegave til alle mand i år  😉
Hvis man ikke tæller min tilkaldevagt på mandag med, så har jeg sådan set juleferie. Jeg kan lide lyden af det! Og om 5 dage går det løs med sovs i stride strømme og glade unger med julerøde kinder!

MIG I DAG 😀

Kan I alle sammen have en forrygende fredag!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen - hjerternes fest