Lidt om sne og nytår

På plussiden…

fotoGrynet snowfie

Så har Kong vinter fået varmen, og sneen jeg bandede (lidt) over i går, er nu begyndt at smelte..
Jeg strammede mig an i går, og blev lokket med ud på en kombineret kælketur/avisrute (sønnens ) med samtlige af matriklens beboere (minus kat). Det var brandhyggeligt, om end jeg havde glemt, hvor hårdt det er at trække børn på kælk. Jeg må ned og straffe nogle vægte efter nytår, så jeg er klar til næste vinter – HA!

I dag går vi lige et gear op i nytårsforberedelserne, glæder mig, og kommer til at skænke min ungdom en tanke (ikke sådan en “årh bare jeg var 19 igen, og skulle dulles midt over og danse til Wham hele natten”).
Jeg havde nogle rigtig skønne venner, der forstod at feste! Så det gjorde vi, og heldigvis var de også gode at “fejre” umenneskelige tømmermænd med d.1.1..
Bl.a. et år redte vi en seng på hele gulvet, og lå ellers i ske alle sammen og så “Venner” i 12 timer. Se dét er måden, man kommer til hægterne igen. Kun afbrudt af tissepauser og bestilling af junkfood.
Nå det så er sagt, så har jeg netop handlet ind, og tænkt, at d.1.1.15 skal vi da spise noget sundt og lækkert. Lad os nu se… måske jeg ikke er så snusfornuftig, når vi rammer datoen…
Apropos “Venner”, så er vores skønne, store dreng nu blevet hooked, og er ved at tygge sig igennem de 10 sæsoner. Og han elsker det. Og dét elsker jeg. Det er i min verden et lille stykke tv-historie, man ikke må gå glip af. Og så er der ikke noget med splat og tju bang.
Der er kun spor af højdramatik, når Rachel én gang pr. sæson skifter frisure.
Det er ikke noget man får mareridt af sidst jeg tjekkede 😉

Apropos serier ( gosh jeg smider om mig med apropos), så er jeg AFHÆNGIG af en serie jeg lige har opdaget. “Nashville”. Den kan ses på Viaplay. Der er 2 ½ sæson. Jeg har på al for kort tid set første sæson (22 afsnit á 40 minutter). Det er country, det er smækre damer, sad face mænd, politik, musik, intriger… ALT hvad der behøves for at fru Appehl her hænger i med næb og klør.
Anbefaling hermed givet videre!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om sne og nytår