Mandag - kunne det blive en yndlingsdag?

Fastelavnskrise coming up!

Jeg har en symaskine og 2 børn. Forpligter det? I reglen ja. Og helt ærligt, så stod jeg med en af de brandfarlige sat…r i BR til 249,- og tænkte S’JØST!!!!
S har allerede planlagt, hvad hun skal klædes ud som. Men men men, kender jeg hende ret, kan dette nå at ændre sig 140 gange inden fastelavn oprinder.
Så jeg er en kende tøvende ifht. at kaste mig ud i et blod/sved/tårer-projekt, som det altid er, hvis barnets kostumeskæbne ligger i mine hænder.
Jeg har før kreeret ballerina, teletubbie og dinosaurdragter, så jeg er ikke helt ueffen, når det kommer til at sy. Men tiden åh tiden, og vigtigst af alt forventningsafstemningen!
Ligner kostumet nu også PRÆCISt det de forestillede sig?
Sjældent.
Jeg kan afsløre, at vi i skrivende stund arbejder med en Disney-figur, og kan her tilføje, at man absolut ikke jammer når det kommer til udformning. I hvert fald ikke, hvis det står til en snart 7-årig som bor hjemme hos os.

Herudover synes hun, at det eneste rigtige er, at jeg gudhjælpemig også klædes ud! Faktisk var der ikke noget jeg hellere ville, men forestiller mig også that awkward moment, hvor man triller ind på parkeringen i Føtex, stiger ud og i alle mine 164 cm’s almægtighed er klædt ud som Darth Vader eller Askepot, fordi man har lovet at beholde udklædningen på hele dagen…og har glemt at købe mælk!

Jeg ser selvfølgelig også anledningen til at holde fastelavn hjemme på matriklen med venner og familie, og en ordentlig skudefuld svenske fastelavnsboller!
Måske man skulle…?
a544abee376bc4b1bcbc969c24904389

Hvorfor?

IC1053

Okay indrømmet, jeg ville ELSKE at have denne kjole på!

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag - kunne det blive en yndlingsdag?