Kærester i 16 år ❤

Grib nuet og noget om at have megadårligt boldøje

Status på nytårsfortsæt d.28.1.2015. Jeg er stadig bedre til at slappe af end i 2014, men på spørgsmålet om min tempokurve er styrtdykkende må jeg svare nej. Vi befinder os i en glidende overgang… Det er sgu svært at være i og gribe nuets muligheder, hvis man har megadårligt boldøje (jeg forestiller mig, at nuet er rundt og mintgrønt!!).
Jeg elsker at have gang i en masse ting, elsker at planlægge alle mulige projekter/sammenkomster whatever, og jeg elsker at have en masse mennesker omkring mig, men har jo så fundet ud af, at jeg får mest ud af ovenstående, hvis det hele ikke ramler sammen i en stor festlig klump.

Apropos noget festligt, så fik Svensken og jeg fejret vores 16 års kærestedag med det lækreste mad på Mr. MU i Holbæk. Vi fik en masse skønne, små forretter og max lækker sushi til hovedret, spændende øl og til dessert en grundtung chokoladekage med petit fours og dertil drypkaffe!
Vi er nok nødt til at aflægge stedet et besøg igen snart 😀

IMG_3896.JPG

Glad blogmama 🙂

IMG_3892.JPG

MEGA gode øl!

IMG_3893.JPG

Tung kage, is og petit fours og min debutkop drypkaffe!

IMG_3891.JPG

Forårsruller, obligatorisk, de smagte himmelsk og fyldte mundhulen med en varme så intens, at de dersens øl ikke nåede at blive varme før indtagelse…
Nu jeg ser på billedet, så ser de ellers fremragende ruller faktisk lidt ulækre ud…
Jeg undskylder mangel på æstetik i min billeddokumentation…

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærester i 16 år ❤