Fordele, altid tænk på fordele (og bagdele selvfølgelig)

Hold på hat og briller

Jamen det ville jeg sådan set ønske jeg kunne!
Lige siden jeg var lille, har jeg elsket at klæde mig ud. Jeg snuppede gerne min faster, farmor og bedstemors briller, så jeg kunne add’e lidt karakter til mine roller i legen.
Siden da er jeg gået hen og blevet 35 år og udstyret med en “kørebrille”. Jeg kan nemlig ikke se sådan særlig skarpt, når noget er mere end 3 meter væk. Jeg kan i hvert fald ikke læse motorvejsskilte i god tid, hvilket har afstedkommet mangt en omvej i tidens løb.
Nok om det, tilbage til hatte!
Vi går alt for lidt med hatte. Det er faktisk én af grundene til, at jeg helt ærligt som voksen dame, mor og godt gift ville ønske jeg var en del noget kongehus. De har ALTID en grund til hat. Jeg misunder det, og bilder mig selv ind, at jeg har et formidabelt hattehoved.
Det er i hvert fald stort, så det burde selv kunne holde på hatten, hvis I forstår…

Så en dag som i dag, hvor vi får besøg af “Dagmar”, som har tænkt sig at centrifugere løse genstande i det fri, ja så har jeg hverken hat eller brille at holde i.
Så må jeg hellere tøjle mig til sofaen, så jeg ikke blæser væk.

Jeg ønsker jer en darlar fredag med hjemmebag, sjusser, dyner i sofaen, holden på hatte og trampoliner eller noget helt andet I har i ærmet!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordele, altid tænk på fordele (og bagdele selvfølgelig)