Hej fritid

Husker du?

Var i dag til infomøde på skolen hvor V skal starte til næste år.
Han starter i 8 klasse sammen med sin gamle klasse, klassen fra den nye skole og nogle enkelte elever fra andre skoler.
De ryster posen og laver nye klasser.
Herudover laver de “klasser” på tværs af trin. Det er en lilleskole, ligesom den han allerede går på, og her til aften ville jeg et splitsekund ønske, at det var MIG, der skulle starte i 8. efter sommerferien.
Tog mig selv i at vandre down memory lane op til flere gange under mødet. 8./9. Klasseårene ku’ noget.
Vi festede, tudede, dansede, spillede musik, spekulerede og overfortolkede på hver en bevægelse månedens crush gjorde sig, skrev i hinandens kalendre og lovede at vi ALTID skulle være veninder, skrev knapt så mange franske stile men digte i stedet.
Vi tog også en tur til Norge, på ski, med Oslo-færgen!!! Holy shizzle – jeg sender en undskyldning til mine ellers temmeligt tålmodige lærere.
Jeg ville hellere se maling tørre imens jeg gnavede min underarm af end at påmønstre færge med en flok hormonforstyrrede tosser uden evnen til at fortryde noget som helst.

Det var år, hvor jeg helt sikkert skulle have rakt lappen i vejret og budt lidt mere ind i timerne i skolen i stedet for at dagdrømme om uopnåelige drenge fra 10. Klasse.
Men hey- hvis hjernen i disse år er under construction, så må man godt! Eller..
Husker I den første øl? Bwadr på en måde ikk?
Nr. 2 øl? Lækker? Not so much!

På infomødet i dag talte vi lige kort om alkoholpolitik og jeg kunne lige mærke, at jeg var en kende uforberedt på emnet (læs:fornægtende)!

Så når jeg om lidt skal sove, vil jeg med garanti ligge med store glugger og planlægge, hvordan jeg kan forsinke min førstefødtes alkoholdebut!
Wish me a whole lotta luck!

1 kommentar

  • Boleroen ble flott! Har akkurat strikket den til datteren min pÃ¥ 14 Ã¥r! Og, som du sier, garnet er bare helt utrolig deilig og bløtt (men litt vel dyrt, synes jeg).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fritid