Vi skal sgu huske at have det sjovt!

Jeg stemmer for 4 dages weekender!

keep calm
Mit navn er Tanja, jeg er listoman.

Jeg har erklæret min kærlighed til lister tidligere her på bloggen, men holy moly, jeg tror, at denne weekend bliver en “one to remember” på listefronten.
Derfor vil jeg allerede nu meget gerne bede om et stk. 4-dages weekend tak.
Udfordringen ligger i, at de weekender, hvor jeg har allerflest idéer til ting der skal gøres på matriklen, det er også de weekender, hvor Svensken ligger vandret af arbejde!
Dårlar dårlar kombi!
Men jeg smøger ærmerne op, og kommer i omdrejninger, og så vil jeg prøve at holde mig nede på MAX 2 afsnit “Brothers & Sisters” om dagen i weekenden… (mit nye seriefix – stadig ikke i nærheden af Nashville…).

Måske jeg ligefrem får forbrændt nogle kalorier på al den listen-gøren! Jeg har lige erhvervet mig et par motivationsjeans (2 numre for små), jeg har lagt dem i skuffen ved siden af mit træningstøj (jo det bliver brugt ganske regelmæssigt) – så nu vil jeg glæde mig til, at de kan trækkes op over mine danselægge og snart knapt så brede hofter 🙂
Jeg vil starte med kun at spise 50% af den normale mængde af fredagsslik !! (Good luck fru Appehl).

Derudover skal jeg i billedgemmerne (af papirslagsen) og finde nogle billeder frem, der er nemlig en mærkedag forude, og den skal sgu fejres med et throwback!

Jeg ønsker jer alle en dejlig fredag med krop i hvilepuls 😀

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal sgu huske at have det sjovt!