Pardon my absence

Mandag – kunne det blive en yndlingsdag?

IMG_3838Okay indtil videre holder hverdagen MAX!
Efter at have brugt en time på at køre arvingerne til hver deres skole (V er i praktik på anden lilleskole), så kunne jeg sætte mig hjem med en kongelatte, blog og lidt tø-sne dalende udenfor mit vindue.
HURRA for aftenvagter! Ellers kunne intet af ovenstående lade sig gøre.
Efter lige at have læst gårsdagens indlæg igennem, synes jeg det lugter lidt af forkælet tudeprinsesse. Jeg ved godt, at mange derude ikke har 2 dejlige børn at smøre madpakker til, eller en vaskemaskine at vaske tøj i eller en familie at hygge med.
Men det er nu engang min virkelighed, og når jeg nu er SÅ HELDIG at have al dette omkring mig, så vil jeg også NYDE det hele i høj grad.

Nu er det så “hverdag” og så er jeg igang med at udtænke idéer til at gøre den mere fantastisk end den er i forvejen.
Jeg tror på, at hvis der høres lidt mere musik, danses lidt i køkkenet, hullahoppes i ulvetimen, læses bøger i huler, holdes picnic på stuegulvet, så slipper vi for højtideligheden, der i dén grad præger hverdagen.
Har I gode idéer til alternativ hverdagsføring, så hit med dem 😀

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pardon my absence