Grib nuet og noget om at have megadårligt boldøje

Modeuge..Jeg savner dig!

I tidernes morgen, da både balder og barm sad lidt højere, mere nøjagtigt for 11 år siden deltog jeg i min første modeuge!
Min mor ejede på daværende tidspunkt en tøjbutik i Kbh K. og vi havde derfor en helt fantastisk anledning til at spendere flere dage på at forelske sig i næste sæsons lækkerheder, spise snacks, se shows, drikke messekaffe, sludre og sladre med sælgere og kollegaer, og sidst men ikke mindst handle ind til butikken 🙂

Jeg si’r det bare, kunne godt klare en modeuge igen!
Lige pt. sluger jeg SAMTLIGE opslag om modeugen på diverse medier jeg besøger RÅT. Jeg elsker det, og er så dejlig en kontrast til de leverpostejsmadder, der skal smøres i morgen tidlig og den arbejdsplads jeg møder ind på hver morgen.
Her synes man nemlig, at hvid bare er da shit året rundt. WHO are we foolin’, den kittel jeg bærer, fremhæver i dén grad hofte 2 med sit skæringspunkt, og har en kinakrave, hvis fornemmeste opgave er at sidde stramt om hals/dobbelthage.
Drister man sig til at bære en skindbuks til denne “arbejdsdragt”, så bliver kontrasten sgu ikk større, 2 verdener mødes og bliver ikke enige om at se skønne ud i forening.
Derfor elsker jeg også weekend, hvor man kan kan være mrs. fancy pants (hvis man altså når ud af sine sweetpants aka jogginbuksen).

 

 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grib nuet og noget om at have megadårligt boldøje