Modeuge..Jeg savner dig!

Når forandringens vinde blæser

..bygger nogle læhegn, mens andre bygger vindmøller!
Sådan siger et gammelt ordsprog, og jeg da utrolig gerne hoppe med på vindmøllevognen. Selvom mit stjernetegn til jomfru, så har jeg altså noget nysgerrighed i ascendanten, der i dén grad dominerer. Nysgerrighed kan også nogle gange blive til rastløshed, som så kan gå helt over i kedsomhed. Fy for den!
Det er nu sjældent jeg når i et stadie, der ligefrem kan klassificeres som kedsomhed.
Jeg er jo mor! Do the math a’ight!

Når vi kom fra at jeg var en vindmølle eller noget… Jeg er i hvert fald “for” forandring, når min lille hjerne kan se logikken i forandringen.
Jeg har læst lidt projektledelse, og jeg syntes det er overordentligt spændende, og jeg er derfor heller ikke sen til at bide mig fast som en lille terrier, når et lille forandringsprojekt ser dagens lys.
Lige nu har jeg f.eks. gang i 3 af slagsen. 1 er arbejdsrelateret, 1 handler om min krop (!) og det sidste handler om vores hjem (der huser AL for mange ting).
De sidste 2 har jeg prøvet at forandre før. Nogle gange mere succesfuldt end andre.
Nu er jeg så gået et spadestik dybere i min analyse af de gange, hvor det er gået GODT!
Hvad hulan har jeg gjort anderledes i min oprydningsproces, træningsrutine, antal af nutellamadder og så videre.

Og så i dag, faldt jeg over et citat af Albert Einstein, som jeg sikkert er det sidste menneske på jorden der opdager, og som i øvrigt er så banalt, at man får lyst til at fælde en lille tåre over, hvor pinligt det er, at man ikke selv tænker sådan HELE TIDEN!
Det lyder nogenlunde sådan her:

“Vanvid er at gøre den samme ting igen og igen, og forvente anderledes resultater”

For ja, hvor mange gange har jeg ikke stået i januar måned og tænkt: “bikinikrop, bikinikrop, bikinikrop!!” eller NU skal alting altså sorteres og puttes i smart storage kasser, og alt det vi ikke har brugt 1 år, ryger ud!
Jo jo det med bikinikrop er jo nemt, jeg har en krop og tager jeg en bikini på har jeg så en “bikinikrop”.
Men I ved hvad jeg mener…

Altså må jeg i gang med at planlægge disse 3 projekter på en ordentlig og realistisk måde.
Et hvert projekt starter med en kop kaffe….

IMG_3888.JPG

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeuge..Jeg savner dig!