Husker du?

Pardon my absence

Det der sker er, at jeg lige var på vej til at skrive et lille blogindlæg, og så fangede hverdagen mig, med et godt tag lige i haserne. Avs for den!
Den sad sgu så hårdt fat, at jeg først nu har vristet mig løs. Det måtte fejres med en nutellamad, hvorfor dette indlæg skrives med nutella-lipliner. Det sviner det stads..

Det er alliwl for stenet at sidde og opsummere tiden der fløj under mit fravær fra blog. Så lad og se fremad på ugen der kommer! De varsler hverdag, dem der laver kalenderen. Det betyder, at jeg skal smør 40 madpakke-madder + det løse (I ved sirligt snittede grøntsager i mundrette stykker og finde på NYE alternative småsnacks), jeg skal vaske i omegnen af 15 maskiner tøj (+tørres, foldes og lægges på plads). Det med lægges på plads når vi ikke altid, så bliver det snuppet direkte til brug fra bunke. Og sådan er det bare!
Så skal der nok panikhandles minimum 2 gange udover de 3 gange vi synes vi handler “stort ind”. Jo vi har misforstået konceptet lidt, og ender altid med ½ uges madplan, og så virker idéen med storindkøb én gang om ugen lidt tam.
Der skal luftes hund min.21 gange, støvsuges mere end der bliver gjort og… nu magter jeg ikke mere praktisk opremsning, you get the point!
Indimellem alle disse huslige gøremål skal der hygges. Og når jeg siger hygges, SÅ HYGGER VI! punktum!
For nogle gange, når hverdagen er sådan en rigtig strigle, man på ingen måde kan få til at samarbejde, så skal man nyde den. Gøre den mindeværdig.
Jeg læste lige et blogindlæg fra den altid skønne Mette-Marie ovre på www.twinpeaks.dk og hun havde simpelthen også gået og tænkt lidt over det med hverdag.
Jeg spotter et tema, en virus, en tendens…

Jeg stemmer for, at vi gør hverdagen til noget vi får en vildeste optur af, og weekenden til 2 dage, hvor man slapper og i øvrigt glæder sig herremeget til hverdag. Hvad tror I? Holder det? Jeg giver det et skud.. I hører nærmere om eksperimentet 🙂

 

 

Møs Blogmama

2 kommentarer

 • Denise

  Jeg er SÅ meget med på at vi taler hverdagen lidt op! Den hænger for meget, og trænger til vi rusker lidt glæde ind i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmama

   PRÆCIS, jeg går og pønser på en regel for mig selv om, at hver dag skal indeholde XXXX… Er som du ser ikke helt afklaret, det skal jo både være realistisk og sjovt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husker du?