Fastelavnskrise coming up!

Vi skal sgu huske at have det sjovt!

Nogle gange orker jeg ikke at have en mening. Slet ikke om alt. Jeg bliver nogle dage så træt af at blive spurgt og dit, dat og dut – jeg vil gå så langt som at kalde dem ligegyldigheder. Det er som om, at den der spørger heller ikke orker at have en mening og derfor spørger om en andens, i disse tilfælde min!
Det er ikke altid jeg bliver direkte spurgt om min mening, det kan skam bare ligge imellem linjerne, at jeg da må syntes noget om en sag.
Men ærler tærler – så trækker jeg sgu gerne frinummer i ny og næ og sparer omverdenen for min tankevirksomhed.
Læste en artikel i Alt for Damerne,der hed “jeg skylder ingen noget”. Den handler om det der med at sylte, bage, være krea og have en røv så stram som lotte heises signaturfritz, for sådan forventes det jo at alle
Mødre/kvinder er i dag.
Vi er selv ude om det.
Det er selvskabt. Denne hype om at være perfekt og stille alle tilfreds.
Her mine damer og herrer vil jeg til gengæld gerne ytre min mening.
Jeg skylder ikke nogen noget!
Hvis jeg har 15 gram energi når dagens gøremål er omme, er jeg ikke sen til at forvalte dem på at hente chokolade i skabet og sætte
mig grundigt til rette i sofaen og kværne 4 afsnit af “mad men”. Ikke fordi jeg skylder mig selv at slappe efter en lang dag, næh du, det er fordi jeg har lyst.
I dag havde jeg egentlig tænkt mig at tage ned og træne, men jeg har ondt i min ryg og det eneste der hjælper er nutellamadder, og det står ikke til diskussion. Jeg skylder hverken mig selv eller svensken for den sags skyld
at squatte mig selv midt over, fordi så ser jeg lige 2 timer yngre ud end før, men er alligevel 2 timer nærmere døden.
Til gengæld vil jeg håbe ryggen er fresh i morgen, så kan jeg træne, genere mere energi og få lidt kvalitræning ud af det. Det giver mening.
Og mening skal tingene give, så bliver det hele lidt sjovere! Og vi skal sgu have det sjovt.
Hvem ved, måske bliver man et humorforladt menneske i næste liv, og så ville det da være trist at have spildt det vi har nu på at prøve at være perfekt.

IMG_3848.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnskrise coming up!