Ladies night

Åh nej….(noget om at ville skifte ALLE møbler ud!)


…jeg har simpelthen trådt i boligmagasin/pinterest/instagram-fælden, hvor alle flasher deres åndsvagt lækre indrettede boliger i et helt særligt, hvidt! lys.
Det har så givet mig lyst til at skifte al inventar i vores pixihus ud (på nær den fede skammel jeg fandt i en genbrug til INGEN penge…).
Vores sofa er, hvordan skal jeg forklare det, til-siddet… Den er træt og solbleget, og var aldrig helt den sofa vi drømte om.
Vores borde er blot et “festligt” indslag fra Ikeaf til 39,- stykket, jeg har ikke knyttet mig voldsomt stærkt til dem, lad mig sige det sådan.
Vores spisebord fulgte med huset, og er hyggeligt nok, men al for småt og knirkende..
Vores store reol i stuen, kan rumme ALT for mange ting. Så det gør den og det RODER i mine øjne. Og jeg vil slet ikke gå i gang med vores lampesituation (jøsses!!!!!).
Jeg gad så godt, at en venlig boligfe ville flyve ind og svinge en tryllestav på matriklen.
Hun kunne også lige hvidlakere vores trægulve, når nu hun var i gang…
Jeg mærker projektidéerne hobe sig op, og er nok nødt til snart at advare Svensken om, hvad der er i vente…

IMG_4091.JPGNå, jeg har også foretaget mig noget nogenlunde fornuftigt i dag. Jeg har reddet en bette plastikmands liv. Bestod årets hjertelungeredningsprøve, og kan nu redde liv på papiret.
Det er sgu meget godt at blive mindet om, hvilket tempo Bee Gees “Stayin alive” går i en gang imellem (hvis du hjertemasserer i dette tempo, er massagen optimaaaaaal).
Dette blev fejret med et afsnit af “Nashville” (kan ses på abc’s hjemmeside ugen efter lokal sendetid), uuuuh det var godt, og det der med at blive kastet tilbage til et afsnit om ugen (vel at mærke totalt ufrivilligt), dét kan også noget.

Nu vil jeg se dyner, og faktisk også lige indskyde, at min seng dog er et møbel jeg meget gerne beholder 😀

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ladies night