Fastelavn #1

En indrømmelse… (noget om Grand Prix)

SÅ er min pixivinterferie skudt i gang. Helt stille og roligt.
Svensken lokkede S og jeg i skoven med kæmpehunden. Det var rart, og glat, og windy, og koldt. Vi har dog en aldeles dejlig tradition med weekend-skovture, som indbefatter en tur forbi bager og slagter, som så udmunder i et læskende godt frokostbord. I dag var ingen undtagelse.

V havde pakket trickløbehjulet og var taget i skaterhal, så jeg tog S med i bio og så “Big Hero 6”. En hyggelig film med gode grin. Lagde mærke til, at S har arvet det med at grine liiiidt højt fra mig. Jeg elsker det. Hun er helt opslugt af filmen og ænser ikke de andre i salen, men lader sig simpelthen bare underholde for fuld skrue og kvitterer til gengæld med den ene skraldlatter efter den anden!
Hjemme igen gik eftermiddagen med at sy Barbietøj, gosh det er hyggeligt at få lov til igen!
IMG_3991.JPG

Vi lod Folkekøkkenet (læs: nærmeste pizzabager) lave aftensmad til os, da det viste sig, at ingen på matriklen magtede opgaven dags dato.
Siden hen har jeg fået set sidste omgang The Late Late Show med gæstevært John Mayer . Hvis man, som jeg, elsker John Mayer er disse 3 programmer et must see. Han klarer opgaven med bravour og er sjov, har inviteret sjove mennesker ind og spiller åndsvagt godt i de musikalske indslag med nogle af gæsterne!
Go see…

OG så kommer den, min indrømmelse, med et undskyld til barnet i mig, barnet der elskede Grand Prix:
Jeg har ikke set Grand Prix. Jeg har ikke hørt en eneste sang. Jeg har faktisk ikke engang overvejet det.
OG det siger jeg, som troligt gennem barndommen sad med stemmeseddel og klar til at byde ind med lidt stuedans under showet.
Kald mig mavesur krampe, men GP har den ondefløjteme ikke været som i gamle dage i mange år, og den nærmest åbenlyse casting af de fleste deltagere gør mig så træt.
denmark_1983_snapshot
Snapshot – Gi’r du et knus
Jeg ved godt, at nogle får udlevet deres drøm om at stå på en Grand Prix scene, men jeg holdte mere af konceptet dengang Kirsten & Søren, Snapshot, Gry og de andre rødder stod for underholdningen.
3847249-gry-meilstrup
Gry – Kloden Drejer

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavn #1