Brugt weekend byttes mod ubrugt...

Dagen før dagen…

I dag for præcis 7 år siden tullede 3 mennesker rundt på en matrikel på vestsjælland.
Den ene var en stor skoledreng på hele 6½ somre, den anden svenskfødt blond spillemand og den tredje en særdeles træt og meget gravid dame i slut 20’erne.

Ved 17-tiden synes dame AKA undertegnede, at der var lidt tegn til at en fødsel kunne hænde i nær fremtid..
Da skoledrengen skulle i seng, besluttede vi os for lige at snuppe et gruppebillede af vores gyldne trio, det blev måske det sidste inden vi blev til en kvartet!
Og ganske rigtigt så kom hun vores lille, fantastiske tøs – midt om natten, til tonerne af Joni Mitchell’s “Both Sides Now”. Med en fantastisk jordemoder, en tålmodig far og en liiiidt mere rutineret fødemaskine end ved første arvings fødsel.

OG vores store og fantastiske dreng blev storebror!
vicogsmilla
Alt forandrer sig, når man får et barn, og alt forandrer sig igen, når man får et barn mere.
Nedenfor ses et billede fra den sidste koncert jeg spillede inden jeg fødte S. Jeg var 7 1/2 måned henne og tung, ikke kun på beatet…
Her prøver jeg at stemme en guitar, der sidder lidt alternativt på siden af maven. Inden i maven ligger en tøs og mosler rundt, jeg tænker hun dansede lidt med, for i morgen er det 7 år siden der kom en lille dansemus til verden, og hun skal fejres igennem.
gravidtanjaspiller

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brugt weekend byttes mod ubrugt...