Sko/Torp

Hold..

..da op eller hold i nakken eller hold pause eller noget helt fjerde (og ikke et ord om kæft).
Jeg har netop haft en helt og aldeles pragtfuld weekend, til gengæld efterfulgt af en træls mandag. Den startede med gedigen hovedpine og et skulder/nakkeparti der havde sat sig på tværs! Great!
Lørdag tilbragte jeg blandt andet i yndlingsselskab med Svensken. Vi skulle som pralet med høre Sko/Torp/Woods. Holy moly, ingen og jeg mener INGEN blev snydt for flødestemmer og dejligt guitarklimteri!

Søndag stod den på Beautymesse med Maibritt fra Klinik Beauty By M. Jeg er jo helt og aldeles uvidende om alt beauty-relateret der ikke har noget med vipper at gøre. Så jeg havde smurt stemmen og skruet op for spørge-jørgen. Holy moly en masse dejligt dullegrej på ét sted, og uanede mængder af perfekt make-up, I ved på svenske-piger måden!
Jeg har ikke pt. selv eyelash extensions på, men brugte min vippe-curler, så laver det fineste buk og får min mascara til at kunne shine lige 5% mere.
Men det var også dét. Jeg har ikke lært at fuldspartle face på den flotte måde endnu…
Men – jeg fik set en masse spændende og tossede behandlingsudbud, skønt.

vippecurler in action…

Jeg snuppede vores kiddos med hjem fra storbyen, hvor de havde holdt weekend med momserne.
Hjem til søndagsstener og et skud Flix.
Hvorefter mandag hævner sig for alt det gode weekenden bragte med sig, og understregede det med føromtalte dithovedspringeriluften-hovedpine med en låsning af nakke i ascendanten!
Det kunne noget hvile, ro og håndkøbsmedicin heldigvis tage toppen af, så i morgen vil jeg glæde mig til at råbe et kækt og energisk “godmorgen” til mine dejlige kollegaer.
Men nu skal vi altså i seng folkens, ellers når vi ikke de der 8 timer…

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko/Torp