Mademyday

Hvad vil du helst?

WIN_20150305_175459Sidder lige og ser påtaget dagdrømmende ud i dårlig billedopløsning!

Kender I ikke det der med, at nogen vinder saaaiiindsygt mange millioner i lotto, og straks går man i gang med at bruge dem ovre i fantasien?
Det er jeg danmarksmester i, altså selvudnævnt..
I reglen er det lidt dumt, for man får hurtigt stablet nogle fede idéer på benene, og pludselig – bum, så vågner man fra dagdrømmeriet og og opdager, at Bradley Cooper ikke var ens au pair alligevel og man slet ikke havde åbnet den der løbehjulsbutik sønnen havde ønsket…
Det med løbehjulsbutikken, det overlever jeg, men Bradley Cooper-delen den svier lidt at give afkald på!

I det hele taget er det lidt spild af god fantasi, for ved I hvad, jeg får ikke en gang slæbt mig ned til en lottoforhandler og invisteret 50 bobs i en lyn med joker. Jeg mener, så kan jeg jo sidde her i al evighed og dagdrømme.

Men for nu at al den gode fantasi ikke skal visne hen og dø, så tænkte jeg på, at det ville være smart at omsætte drømme til virkelighed.
Om end i en lidt anden kaliber af realiserbare drømme, men de kan skam også være gode og helt igennem fantastiske!
Man skal huske, at de små drømme også tæller i det store regnskab.
Jeg kan huske, at jeg som nybagt mor ganske enkelt kunne bruge timer på at drømme om et langt bad! Det må siges at være realiserbart.
I takt med at årene er gået og livet beriger mig med daglige bade på selvvalgte tidspunkter, ja så er mine krav også en anelse højere.
De er ikke urimelige, men ligger i genren forkælet møgunge på 35 år.

I kender det sikkert selv, pludselig er det en selvfølge at købe sko i dyre domme “fordi nu har jeg i SÅ mange år gået på kompromis” eller buhu døgnet er for kort til, at jeg både kan nå at hygge med mine børn, kysse på min mand, træne, sy lækkert tøj, hænge ud med venner og familie spille på guitar og skrive (vid)-underlige sange, bage kager, arrangere fester, renovere hus PÅ EN DAG!!!!!!
Jeg vil det HELE. NU. PÅ EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN DAG!!!!!
OG ved I hvad, det er der INGEN lottomillioner der kan give mig..
Så nu skal jeg praktisere øvelsen “prioritering”, wish me luck.

Hvad vil du helst?

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mademyday