Hvad vil du helst?

Sko/Torp

Lad os starte med denne her:

 

Jamen så har du min lørdag aften!
Jeg husker så tydeligt, når LP’en blev kylet på stereoen i mit barndomshjem. Sko/Torp holder MAX.
Skæbnen ville, at Søren Sko blev en afgørende faktor for mit liv. Det lyder måske lige lidt overdrevet, men det er det ikke. Søren kickstartede i slut 90’erne sin solokarriere, og her kommer Svensken ind i billedet, han spillede nemlig live med Søren, og det var her jeg mødte Svensken. 19 år gammel var jeg folkens.
Da Søren fyrede “On a long lonely night” af på vores jamscene til Svenskens og mit bryllup blev kærligheden ligesom sår’n rigtig forseglet, og jeg GLÆDER mig derfor til en datenight med Svensken til Sko/Torp-koncert i morgen. Han spiller dog ikke med, da de spiller trio og har Morten Woods med sig på guitar/vokal, men der bliver med garanti flødenougatvellyd strømmende ud af højtalerne!

Nu vil jeg smutte ned og straffe noget jern, som de kække fitness-typer formulerer det! (Jeg er jo bare en wannabe..)

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil du helst?