Pondelok FTW

Noget om håndklæder & mandagsslik

2 styks ubrugeligheder!

Jeg kan konstatere, at jeg ikke var helt vågen i morges, da jeg gik i bad.
Jeg greb hurtigt ud efter det første håndklæde i skuffen, og med armene strakt foran kroppen, fik jeg lavet de nødvendige undvigemanøvrer således, at jeg kunne entrére døren til badeværelset uden at nikke dørkarmen en flyveskalle på vejen.
Jeg må også konstatere, at jeg gik ind i selve brusenichen uden så meget som at åbne øjnene på klem, for ellers var følgende ALDRIG sket:
Da badet var veloverstået, rakte jeg ud efter håndklædet, og opdagede til min gru, at jeg havde fået fat i husets mest ubrugelige håndklæde – velourhåndklædet med et eller andet mystisk reklametryk nogen på matriklen har fået i julegave.

Nu spørger jeg så, hvem dælen har fået den fikse idé at fabrikere et håndklæde, der ingenlunde kan opfylde det eneste krav vi brugere har til det: at suge vand!
Har vedkommende siddet til en fest, hvor der var rullet noget nervøs velour over bordene og tænkt: Hold da fest, jeg gad GODT lige at tørre mig i denne her dug efter bad!
Det har jeg meget svært ved at tro. Særligt når jeg efter endt tørring kan konstatere, at jeg har fået mig et lille lag velourfnuller/støv i skrappe farver jævnt fordelt på kroppen.
Altså har håndklædet ikke bare undladet at opfylde kravet om at fjerne noget fra kroppen, nemlig vand, næh du – det har sågar tilføjet kroppen smuds.
Det er altså en ommer…
Og nu sidder du sikkert og tænker, jamen så smid dog det håndklæde ud kvindemenneske.
Det kan jeg ikke, der er nemlig en arving i huset, der elsker det, og det må jeg jo i en eller anden grad respektere, og fremover åbne øjnene, når jeg står op!
fredagsslik  ——> MANDAG WIIIIN (eller? )
Forresten for lige at følge op på gårsdagens indlæg om “Mandage”, så tænkte jeg på, at vi kunne rykke fredagsslik til mandagsslik, så var der lige noget andet, der sådan kunne løfte mandag op fra det hul vi har gravet og placeret den stakkels ugedag i… Bare en idé, er sikker på jeg får delt lejrene med dette forslag, og jeg er også helt med på, at det ikke er en lige fordeling sår’n rent procentuelt…

Med ønsket om at frottéhåndklæder må ligge i alle jeres skuffer og fredagsslik på selvvalgt ugedag til alle, siger jeg på gensyn i morgen 🙂

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pondelok FTW