ZANE CARNEY - si'r det bare...

Fridag – Fredag

Same same i mit tilfælde i dag. Tænk sig en gang, at man kan have så gedigen optur over et lille tvist én sølle vokal kan gøre i et ord. Byt “e” ud med “i” i denne ugedags navn, og I har svaret på, hvorfor jeg har udstyret mit fjæs med et fjoget grin. Det står supergodt til de sorte rande under mine øjne, der afslører, at jeg (igen) ikke heeeeelt har fået de anbefalede 8 timers søvn!
Men det er på alle måder okay. Årsagen er nemlig skøn på mange måder.
Efter en lang og sløv formiddag, startede jeg den lille dyt og kørte mod hovedstaden med min veninde.
Vi fandt et sted at indtage lidt dejlig tidlig aftensmad i mit gamle hood, og fik lige ordnet verdenssituationen.
Derefter driblede vi, det er i øvrigt løgn  – vi kørte, ned til Ideal Bar og mødtes med min søs, da vi jo i går skulle høre Zane Carneys første koncert på sin solotour i Europa.
FullSizeRender (14)Madson & Zane Carney
IMG_5319Pia & Jeg på B&O
IMG_5343Zane Carney

Aftenens support var Madson, super talentfuld og sympatisk sanger/guitarist.
Zane joinede ham på et enkelt nummer inden han selv gik på – hold øje med Madson derude, han bliver stor! EP udkommer efter sommer.

Aftenens hovednavn skuffede bestemt heller ikke. Rummet var fuld af artige, lyttende publikummer, der slugte hver en tone råt. Der var magi i luften, og jer er sikker på, at alle gik ud i forårsnatten med en god oplevelse i bagagen. Jeg tror tilmed, at de svenskere, der havde fløjet ind til lejligheden, synes, at de havde fået valuta for pengene.

Zane er på alle måder et sympatisk og meget underholdende menneske, og jeg håber, at han gør alvor at af “truslerne” om at komme tilbage i starten af det nye år, så alle der missede aftenens koncert, får en ny chance for at komme 😀
FullSizeRender (16)Mig i dag…
OG SÅ KOM VORES DEJLIGSTE SØN HJEM I NAT!
Nøj hvor kan man savne et menneske åndsvagt meget på 4 dage.
Han landede på matriklen ca. 02:30 og styrede direkte i puttekassen med ordene “mor jeg har SÅ meget at fortælle”…
Det glæder jeg mig til, han er næsten lige vågnet, så jeg skal lige styre mig – så jeg ikke lader min indre trang til at lade et moderligt krydsforhør om turen gå i gang 😀

Jeg ønsker jer en vidunderlig fredag. Jeg vil nu tage vores unger i hånden og handle ind til sofahygge og måske prøve det dér søvn!

FullSizeRender (15)

 

 

 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZANE CARNEY - si'r det bare...