Lørdag, lister & loppisfund

Blogmama på eget domæne

Så fik yours truly endelig tastet sig igennem en erhvervelse af eget domæne. Altså her på nettet that is!
Det betyder, at I fremover kan finde bloggen på www.latetotheparty.dk .
Jeg bor stadig til leje hos Bloggers Delight, det er blot min adresse, der er lidt nemmere at taste – medmindre man følger mig på Bloglovinså kan du nemlig modtage en mail ligeså snart der er nyt indlæg på banen!

I dag har jeg brugt det meste af dagen på at indtage kaffe i en mængde, der ville resultere i voldsom hjertebanken og sitren af hænder for de fleste. Men, for mig virkede til det liiiiige at få mig oven vande..
Agerede loppis-stadeejer i går, og fik solgt nærmest ingenting, i storm, købt mig en clutch jeg ikke vidste jeg manglede ahem….
11304176_10152826675051135_120408233_nKom og køøøøb!

11427871_10152826674911135_635942100_n
Fin lille clutch fra Malene Birger – et sandt FUND!!!

Godt mørbanket og vindblæst tilbragte jeg aftenene på sofaen med Svensken ledsaget af en  skål grillchips og et klas, højtbrusende, kold cola!
Gosh det kunne noget.. Jeg fik lige tjekket første afsnit af “Ditte & Louise” på dr.dk, og det er jo SÅ sjovt! Sender en anbefaling afsted (medmindre du er en sart sjæl, der forekommer eeeeeenkelte sjofelheder)…

 

 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag, lister & loppisfund