Run Forest Run

Fredagsfrisure

I dag skulle det være, høstakken a.k.a. mit hår, skulle tilgodeses. Det er med fuldt overlæg, at jeg ikke vælger at kalde en frisure. Det var mere en bunke hår, jeg hver morgen tvang i en løs knold, så man RIGTIGT kunne se de store flader pande og kinder, der dominerer mit ansigt!!! Ikke kønt, men praktisk…
Udover det har jeg i en 7-8 måneder fået udarbejdet en gedigen udvoksning, og den var ikke køn.

IMG_5523

Før frisørbesøg (og efter make up afrensning!)

Som med så mange andre ting, blev jeg utålmodig og ville klippes og farves NU!!! Desværre kunne min frisør og gode veninde gennem MANGE år ikke leve op til min urealistiske forventning om at stoppe tiden og fixe mit garn. Jeg måtte indse, at verdenen ikke kun drejer sig om mine knap så gyldne lokker, og gik derfor på jagt efter en frisør i byen med en afbudstid!
Det fandt jeg, og hun mestrede tilmed farveteknikken balayage, som jeg gennem mange timers surferi på Instagram, havde kastet min kærlighed på og udset som vejen frem for et møde mellem mine 2 hårfarver! (3, hvis det grå skal tælle med…).

Jeg plantede derfor solidt måsen i sædet i morges kl.9.00, og startede dermed fredagen med en drøm af en hovedbundsmassage – JOW freakin’ tak!

Jeg kunne 3 timer efter gå solen i møde med disse gyldne lokker

Det hjalp da lidt ikk - og så fik de lige en tur med glattejernet, som mest bruges til at lave krøller med hjemme hos mig :-)

Det hjalp da lidt ikk – og så fik de lige en tur med glattejernet, som mest bruges til at lave krøller med hjemme hos mig 🙂

Jeg er så glad for mit nye hår, som Svensken i øvrigt var sponsor for, fordi han kunne mærke desperationen brede sig hjemme på matriklen…
Faktisk SÅ glad, at jeg liiiige kom til at fejre det med en maaajet pæn sommernederdel fra Ganni. Den var på udsalg, så det tæller ikke 😉
Nu vil jeg drøne på arbejde!
Hav en overlækker fredag derude, drik lige et glas hvidvin i aftensolen for mig ikk’!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Run Forest Run