Fredagsfrisure

Jubilæum

Så fløj tiden lige, og jeg fik svigtet bloggen over en uge. Det beklager jeg!
Jeg kan da berette, at jeg siden sidst har haft meget høje sko på til arbejdets sommerfest, spist mit livs bedste burger på Cock’s & Cows med min daddy cool og lillesøster, i samme selskab set/hørt sublim stand up med Fuhlendorff og Søltoft, forelsket mig i en britisk trio “The Staves” + det løse…
Og så i aften… ja der skal jeg til 20 års jubilæum med min fantastiske gymnasieklasse.
20 år fra vi STARTEDE that is… Jeg synes jo selv, at jeg ligner mig selv. Muuuligvis er mine øjenlåg lidt tungere og hofter har fået lidt bredde på. Men jeg var også “godt i stand” i gymnasietiden, jeg tilskriver det de mængder alkohol, der blev indtaget i den periode, vi huserede på G.G. (Gladsaxe Gymnasium).
Det bliver dejligt at se folk igen, omend man jo har kunne stalke.. jeg mener holde sig lidt opdateret over i de parallelle virkeligheder som Insta og FB.
Dér kan jeg i øvrigt se, at de andre også ligner sig selv – men tilsyneladende ikke har erhvervet sig tunge øjenlåg og fødehofter = snyd!

Altså skal aftenen bruges i godt selskab med god mad på Paté Paté, og det er vel egentlig også en dejlig måde at varme op til ferie på!!
Jo sgu – i morgen kl.15.00 skrider jeg på 3 ugers ferie, og jeg kan godt afsløre, at jeg er SÅ klar til at slappe af…

Hav en skøn lillefredag – du kan jo evt. finde de gamle klassebilleder frem og få en god griner 🙂  Det fik jeg i hvert fald, da jeg så mine 😉

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfrisure