sol i face

Lørdag, lister & loppisfund

Min kære farfar skrev forleden på Facebook “Et fund er noget du ikke kan bruge, til en pris du ikke kan modstå!”. Der er noget sandhed i det, bortset fra, at det ikke er ALLE fund jeg har gjort, som har været direkte ubruglige. Til gengæld kan man redefinere og sige; “Et fund er noget du ikke har brug for, til en pris du ikke kan modstå”.
Den passer i hvert fald ofte på mig.
Når jeg falder over ting på loppemarkeder, spotvarehylderne i Netto (som i øvrigt skulle forbydes ved lov!), på Ebay eller hvor det nu er, så ved jeg som regel ikke, at jeg har “manglet” eller “ledt” efter denne ting. Altså har jeg ikke sådan direkte brug for den, men straks mine øjne falder på den, opstår der en slag behov! You know the drill….

Nu håber jeg selvfølgelig, at en masse går rundt med samme uopdagede behov, og samtidig lægger vejen forbi Ejby på søndag, hvor jeg vil sælge nogle fine ting til en pris de ikke kan modstå!

Udover at vi ikke skal noget som sådan i dag, så har jeg alligevel en lang liste over ting jeg gerne vil nå. Jeg talte med en veninde i går, om de der aftener, hvor man tror, at man efter en lang arbejdsdag, hygge med unger, madlavning, tøjvask, rengøring og putning af arvinger helt seriøst har overskud til at kaste sig ud i bagekunst, kreaprojekter eller andre vanvittige tiltag efter kl.21.
Hvem prøver vi at narre…?
Derfor kigger jeg også på dagens liste og tænker; heeeeeelt sikkert.

 

tumblr_namk1qvKwZ1qzehabo1_1280
Det skal også lige nævnes, at jeg i nattens mulm og mørke drog afsted og hentede Svensken og buddy efter et spillejob, og derfor kun har kunnet kramme min dyne i 5 timer inden lørdagen ville i gang.
Vi kompenserer med en god omgang stærk kaffe og lidt bagerbrød til overpris.
Life is good 😀

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sol i face