30 års bryllupsdag

sol i face

Holy moly, så er vi nået til lillefredag, det gik da pænt stærkt!
Jeg havde sol i face, da jeg sprang på jernhesten med de halvflade dæk og trillede mod job.
I ørerne havde jeg über trommenørdet podcast “I’d hit that” feat. Aaron Sterling (åndsvagt god trommeslager, der bl.a. spiller med John Mayer).

Og så havde jeg gudhjælpemig sandaler på – jo sgu’!
Dagen i dag byder nemlig, ifølge www.yr.no (den eneste rigtige vejr-side), på SOL. I stride strømme. Det er fedt, og særligt i dag, hvor vi skal til lilleskole-Distortion a.k.a. grillaften med S’ klasse.
Vi kalder det ikke Distortion, det er bare det tætteste jeg kommer på et udearrangement om aftenen i denne uge, hvor København jo også lægger bydele til gedigne gadefester med okay mange mennesker, der pludselig glemmer, hvor det er passende at lade vandet og smide skraldet.
Og om ikke førnævnte vejrside ikke også lover pragtfuldt vejr i weekenden!
Jeg gider det godt, jeg gider det hele, også processen hvor mine hvide danselægge smøres ind i et tykt lag solcreme og langsomt (vi snakker en 5-6 uger) bryder fri af af kopipapirfarven og når en nuance, hvor de ikke længere blænder mine medmennesker.

På søndag 7.6. kl.10-15, hvor det jo også bliver godt vejr (fingers crossed), har jeg anskaffet mig en lille stadeplads på et ret så lokalt loppis i Ejby (mellem Roskilde og Holbæk).
Her har jeg planer om at sælge ud af alle de fine ting og sager, der nu gerne vil bo hos og bruges af nogle andre.
Det er lige her: Ejby Loppemarked hvis nogen skulle have lyst til at forvilde sig forbi til et kig, en sludder og måske en god handel?
Jeg kan vist allerede afsløre, at der både findes dametøj fra bl.a. Malene Birger, Munthe, Zara, Selected Female, børnetøj både til drenge og piger,herretøj, fiiiin brugskunst, kreating og alt det midt i mellem.

Håber vi ses der!

RIGTIG GOD torsdag derude, må den være fuld af råhygge i nydningen!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 års bryllupsdag