Skolestart & bryllupssmart

Hverdag, hver dag..

Jeg holder af hverdagen, ligesom Dan Turéll. Det er ret heldigt, da der jo er flest hverdage. Jeg holder også af weekender. Det tror jeg nu også, at Dan Turéll gjorde, men man behøver måske ikke at sætte dén kærlighedserklæring på versefødder for at overbevise andre om det.
Men hverdagen er ikke så tosset endda. De fleste mennesker inkl. undertegnede trives stortartet med at vide nogenlunde, i grove træk, bare sådan cirka, hvad der skal foregå i løbet af en dag. Og dét kan hverdagen for mange hjælpe med at opfylde.
Jeg er født i jomfruens tegn med tosse i ascendanten (i virkeligheden er det tvilling..), så jeg kan jo som udgangspunkt godt lide at vide, hvad der skal ske i løbet af dagen. Da jeg var barn afkrævede jeg som det første efter jeg havde åbent mine trætte øjne om morgenen at vide, hvad der stod på menuen til aftensmaden. Jeg kan nu godt forstå min mors trætte blik nu her, hvor jeg selv flere gange ugentligt bliver spurgt om det samme af mine arvinger. Vi har i perioder lavet madplan, og det har egentlig bekommet mig vel, og det har skabt ro hos husets yngste at vide menuen FLERE dage i forvejen.
Vi har nu indført maddage for ungerne, én hver og med frit valg (indenfor en fornuftig ramme bevares) mht., hvad der skal stå på menuen.
Eneste krav er, at det er hjemmelavet 😉
Det ser jeg frem til!
Ligesom jeg vil se frem til at smække mine korte ben op lige om lidt, og nyde en kop kaffe i solen imens vasketøjet tørrer sig stift tørt.

I aften vil jeg glæde mig til at forskønne en af de sidste vippe-kunder i denne omgang.
Jeg har valgt at holde en pause i min lille vippebiks, da jeg mangler tid ovre i hverdagen til at nyde min dejlige familie og skønne venner.
Det er lidt vemodigt, da jeg ELSKER at lave vippe-ekstensions og hygger mig med hver eneste kunde på briksen 🙁
Men – jeg kan ikke nå alt det jeg gerne vil, og så man prioritere, og det skal jeg lige lære 😉

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skolestart & bryllupssmart