Hverdag, hver dag..

Nydning

Jeg har spenderet nogle timer med min søde veninde, og her har vi bl.a. lagt planer for vort forestående blomstrende kulturliv.
Vi har planer om at investere i et biografklub-Danmark medlemskab, og har således indgået aftale om at se x antal film sammen, og dét glæder jeg mig til.
Vi bor begge lige nøjagtigt 1,2 km fra en særdeles skøn biograf, og nogle gange er det nemmere at komme afsted, når man ikke skal til at bestemme, hvilken film og dag og bla bla bla…
Desuden kan vi være impulsive, når vi bor tæt på hinanden OG biografen.
Og ja, jeg ved, at jeg i forrige indlæg ikke fremhævede “impulsiv” som en af stjernetegnet jomfruens kendetegn, men jeg har det i mig og takker min kære ascendant tvillingen for denne egenskab.

Jeg nåede da også kun lige at slå en slag for hverdagen før,  at jeg allerede var løbet tør for madpakkeidéer… og vi er på dag 2.
Hvad gør en klog? Spørger sine læsere. Så til jer der smører madpakker til børn/unge, hvad styrer? (læs: nemt, sundt og indbydende…).

melon

Når jeg løber tør for idéer, gør jeg nogle gange brug af min ven Pinterest.
Åh det er jo idéernes youtube… og jeg kan bruge TIMER på at klikke mig vind og skæv rundt derinde og få alt alt for mange indtryk på én gang.
Hvis man føler for at se, hvad jeg i kampens hede og kastet et like eller har pinned, så kan man finde mig lige her—–> Tanjas Pinterest .

Apropos YouTube så spenderede jeg i går aftes en god rum tid på at surfe rundt på musik, dokumentarer, mere eller mindre vellykkede covers af mine yndlingssange, og jeg måtte endnu en gang sande, at jeg synes vældig godt om YouTube og alle dens kringelkroge af mærkværdigheder og guldskatte…..

I aften skal jeg se om jeg i stedet for at lade mig opsluge af sofaen, i stedet kan lave lidt stuetræning og så i øvrigt omsætte en af de mange gode idéer på Pinterest til virkelighed.
Fortsættelse følger…
dream
trommelampe

 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdag, hver dag..