Pandehår og asfalteksem

40. fredag

Fyrretyvende fredag i år er vi nået til.
Jeg har planer om at spendere den dels på job, men også i en hytte på landet sammen med 87 andre (og det var ikke bare sådan et hurtigt tal jeg lige skrev, der ER 87 personer, der har samme plan som jeg).
Den står på hyttetur med V’s årgang, og i den anledning brugte jeg det meste af eftermiddag og aften i går på at bage igennem samt pakke sovepose, lommelygte, yogamåtte (nej vi havde ikke 2 liggeunderlag…), striksokker og uldsweater.
Det skal nok blive hyggeligt, jeg troede indtil i går, at jeg skulle ligge i shelter – men, her kommer min alder og forældrestatus og redder  min røv, og jeg har qua netop min forældrerolle sikret mig en plads i selveste hytten. Hur-freakin-ray!
Det bliver noget med denne udsigt, og det er helt okay…
00003.jpg
I mens jeg slår min folder på landet, ankommer postmand Per (forhåbentligt som lovet) med min nye symaskine 🙂

NU ER DEN MIIIIIIN #nerdalert

Jeg har brugt 2 måneder på at finde den rigtige, så jeg håber, at jeg har valgt rigtigt!!!
Jeg måtte derfor også lige ned i den lokale stof-pusher (af den ikke kriminelle slags) og investere i nyt sy-grej.
Jeg forudser en weekend fuld af symaskinens brummemusik og enorme mængder lækker jersey forvandlet til tøj…
Jeg kan nok ikke love, at jeg sådan helt kan lade være med at poste nogle af sy-resultaterne – håber det er ok?

Jeg ønske jer en dejlig weekend – brug løs af den!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandehår og asfalteksem