40. fredag

Bølgebrus & kreaweekend

Første kreation på "Pfaff'en"

Første kreation på “Pfaff’en”

Jeg sidder og er ganske tilfreds med weekenden, der netop er ved at runde af.
Fredag stod som skrevet på hyttetur med V’s årgangsklasser, og det er i sandhed en flok utroligt søde forældre og skønne unge mennesker, man sådan er beriget med.
Oktober viste sig fra sin pæneste side med lav sol og vindstille aften, som blev spenderet et dejligt sted lidt uden for Kalundborg sidste stop før stranden.

Med smuglerleg efter mørkets frembud og tempereret rødvin i glasset var det en fornøjelse at bruge et døgn i den kontekst.
Jeg sov i øvrigt forrygende godt i den lune hytte, på en blød madras med egen dyne, jo jo, de ved, hvordan vi forældre helst vil have det…

Min nye gadget Pfaff Ambition Essential

Min nye gadget
Pfaff Ambition Essential

Ved hjemkomst lørdag stod der jo en pakke til Blogmama her indeholdende mit nye vidunder af en symaskine.
Jeg blev helt pfaff, da jeg prøvede den… (ha.ha.ha. symaskinehumor).>
Men den ER genial at sy på, og kan alt muligt fancy, som jeg stille og roligt må sætte mig ind i. S var også svært begejstret, og fik prøvet omtrent alle 100 sømme, den man mønstre.

Vi måtte dog holde pause, da vi havde biografplaner, og var inde og se “Inderst inde”. Åh Disney, du får mig sgu hver gang. Det skal ALTID være sådan ræddi skidt, før det bliver godt i en Disney-film, og denne var ingen undtagelse.
Men vi fik også nogle gode grin og hjemme en snak om, hvor forskellige vi alle er ifht. personlighed.

Da S var kylet i puttekassen, kastede jeg mig fluks over Pfaff igen, og fik kreeret en kjole til hende. Den blev hun meget glad for søndag morgen, og vi fik også lige syet en til Barbie af resterne #klassiker.
Og et hårbånd.

12071357_10153073612576135_393998301_n
Men så kunne vi heller ikke vride mere ud af den stofrest…

Dagen i dag er sgu også gået med noget syning, og så alle de andre “ninger”, vaskning, oprydning, spisning, handling,putning, badning, kaffning, spisehjemmelavederomkuglerning….

Nu vil jeg æde 2 afsnit “Venner”, tage den obligatoriske runde på Instagram, Yr.no og forældreintra og så ellers hilse Ole Lukøje velkommen.

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40. fredag